Tiedote 23.4.2020

Hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat heinäkuun 2020 loppuun saakka. Kesän 2020 John Smith Rock festivaalia ei järjestä. Festivaali järjestään seuraavan kerran 15.-17.7.2021.

Kaikki vuodelle 2020 ostetut sisäänpääsyliput ja/tai leirintäpaikat käy sellaisenaan seuraavan vuoden festareilla, eikä toimenpiteitä tarvita niiden osalta. Halutessasi voit palauttaa lipun ja saada rahat takaisin (Huom. lipunmyynnin toimituskuluja/palvelupalkkiota ei palauteta). Tässä tapauksessa ole yhteydessä suoraan lipunmyynnin asiakaspalveluun:

Johnsmith.fi verkkokauppa: Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja kerro tilausnumerosi ja sähköposti, jolla lipputilaus on tehty.

Lippu.fi: Jos haluat rahanpalautuksen sijasta Lippu.fi:n lahjakortin, lähetä sähköpostilla yhteystietosi, lippujen lippunumerot tai tilausnumero osoitteeseen [email protected] tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alk. min +pvm). Jos haluat lippurahojen palautuksen, käy täyttämässä lomake osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

Festicket: Asiakaspalvelu ottaa sinuun automaattisesti yhteyttä ja saat mahdollisuuden lippujen siirtoon vuodelle 2021/palautusohjeet.

2019 JSRF:sta ostettu Yber Blind Bird: Ota yhteyttä [email protected].

Lipun palauttaminen on mahdollista 30.6.2020 saakka, jonka jälkeen lippuja ei voi palauttaa.
Rahanpalautuksessa voi kestää useampi viikko, joten pyydämme kärsivällisyyttä asian suhteen!

Peurungan majoitukset: Ole yhteydessä Peurunkaan [email protected], ilmoita varausnumerosi, ja haluatko siirtää majoituksen vuodelle 2021 vai perua varauksen. Muiden hotellien osalta pyydämme kääntymään suoraan majoitusta tarjoavan yrityksen puoleen.

Jos mielesi halajaa tukea rakasta pientä festariamme, parhaiten sen teet pitämällä ostetun lipun ja tulemalla rokkaamaan kanssamme kesällä 2021. Lippunsa pitäneitä lupaamme muistaa JSRF 2021 tapahtumassa spesiaalisti. Tukea voit osoittaa myös vierailemalla verkkokaupassamme ja nappaamalla sieltä matkaan kylän rokeimmat kuteet.

Liput vuodelle 2021 tulevat myyntiin parin viikon sisällä.