Yleistä

Asiat jotka pitää tietää festivaalista

Festivaalialue sijaitsee Laukaassa, n. 25 km Jyväskylästä, Kylpylähotelli Peurungan alueella.

Festaribussit liikennöivät Jyväskylästä ja Äänekoskelta. Omalla autolla saapuville alueen läheisyydessä on peltoparkkialue, johon voi pysäköidä pientä käteismaksua vastaan. 

Osoite: Peurungantie 85, 41340 Laukaa.

Aluekartta

 1. Sisäänpääsy
 2. Narikka
 3. Ensiapu first aid
 4. Turvatarkastus
 5. Telttasauna 
 6. Vesipiste
 7. Radio Rock Stage
 8. Kaaos Stage
 9. Jäätelökioski
 10. Invakoroke
 11. Ruokamaailma
 12. Purga-tori
 13. Merch
 14. Anniskeluteltta
 15. Lava, nimmarointi 
 16. WC, inva-wc
 17. Teltta-alue
 18. Café dagen efter
 19. Ärrä-kontti
 20. Infopiste, puhelimien latauspiste
 21. Martta-kahvila
 22. Holy Diner
 23. VIP-alue
 24.  VIP-ruokailu
 25. Tupakointialue
 26. Linja-autopysäkki
 1. Anniskelu
 2. Skybar
 3. Lavabaari
 4. Jalluauto
 5. Beer Garden
 6. Viinibaari
 7. Viskibaari

Turvallisuus

Järjestyksenvalvojat tekevät jokaiselle vieraalle alueelle saapuessa turvatarkastuksen, jolla taataan kaikille mahdollisimman turvallinen ympäristö. Tutustu ohjeisiimme, mitkä asiat ovat sallittuja ja kiellettyjä festivaalialueella. Voit jättää tavaroita narikkaan, joka sijaitsee sisäänpääsyportin jälkeen, ennen turvatarkastusta.

Jos huomaat ympärilläsi jotakin vaarallista ilmoitathan asiasta lähimmälle järjestyksenvalvojalle – pidetään toisistamme huolta. Festivaalin turvallisuuden hoitaa Aican Oy.

Festivaalilla tullaan puuttumaan kovalla kädellä KAIKENLAISEEN PERSEILYYN, joka voisi vaikuttaa asiakkaiden turvallisuuteen, turvallisuudentunteeseen, viihtyvyyteen tai festivaalirauhaan! Emme suvaitse minkäänlaista yksilönvapauteen ja -oikeuksiin kohdistuvaa häirintää! Kaikenlainen syrjintä, seksuaalinen häirintä, rasismi, misogynia sekä henkinen tai fyysinen väkivalta on tapahtumasta poistamisen uhalla EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Tuo mukanasi

Sallitut asiat

Kielletyt asiat

Pidämme oikeuden muutoksiin.

Lipun vaihtaminen rannekkeeseen

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO

Varauduthan esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen rannekkeen vaihdon yhteydessä – tapahtuma on K18. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Suosittelemme lipun vaihtamista rannekkeeseen ennakkoon, jolloin sisäänpääsy sujuu jouhevasti.

KAIKKI PERUS LIPUT ON MAHDOLLISTA VAIHTAA ENNAKKOON RANNEKKEEKSI, VIP-LIPUT, SEKÄ VIERAS-LIPUT VAIHDETAAN RANNEKKEIKSI AINOASTAAN TAPAHTUMAN SISÄÄNPÄÄSYSSÄ.

Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin ennakkovaihtopisteillä, 
Ravintola Mutkassa
keskiviikkona 20.7. klo 16.00-23.00
torstaina 21.7. klo 13.00-23.00
Laukaan Satamassa
keskiviikkona 20.7.

Ravintola Mutka sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, Kauppakeskus Tawastin yhteydessä, osoitteessa Kauppakatu 35, Kauppalaispiha, Jyväskylä. 

Kyseisen henkilön tulee olla paikalla ranneketta noutaessa ja ranneke laitetaan suoraan ranteeseen. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voida vaihtaa toiselle henkilölle.

RANNEKKEENVAIHTO TAPAHTUMASSA

Varauduthan esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen rannekkeen vaihdon yhteydessä – tapahtuma on K18. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

VIP-lippujen vaihto rannekkeisiin ja passeihin tapahtuu VAIN festivaalin sisäänpääsyportilla. 

Saapuessasi sisäänpääsyportille löydät erilaisia sisääntulokaistoja. Nopeuttaaksesi omaa ja muiden sisääntuloa valitse soveltuva kaista.

Esimerkiksi ennakkoonrannekkeen vaihtaneet pääsevät kulkemaan suoraan portin läpi  “rannekkeella”-kaistan läpi.

Jos huomaat, että ranneke on liian kireä niin älä katkaise/poista ranneketta itse vaan käänny sisäänpääsy-  henkilökunnan puoleen.

Yleisesti askarruttavat asiat

John Smith kauppa

Kaikki liput ja oheistuotteet sekä tietoa mm. kulttuurieduilla maksamisesta saat John Smith kaupasta.

Alkoholi ja anniskelu

Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Alueelle on kiellettyä tuoda omia juomia. Alueelta on saatavilla niin alkoholillisia kuin alkoholittomia tuotteita.

Ruokailu

Festivaalialueen Ruokamaailma tarjoaa sapuskaa niin pienempään kuin suurempaankin nälkään. 

Tupakointi

Alueella on merkityt tupakointipaikat. Huomioithan muut tupakoimalla ainoastaan merkityillä paikoilla. 

Maksutavat ja pankkiautomaatti

Anniskelupisteillä ja myyntikojuissa maksuvälineinä toimivat yleisimmät kortit ja suurimmassa osassa myös käteinen. Lähin automaatti sijaitsee Laukaan keskustassa n. 4km päässä festivaalialueelta.  

Festaribussit

Festaribussit liikennöivät Jyväskylästä ja Äänekoskelta, ja niillä kulkemalla on mahdollista nähdä sekä päivän ensimmäinen että viimeinen esiintyjä. Bussien tarkat aikataulut julkaistaan kevään aikana omalle sivulleen infon alle.

Jyväskylän festaribussin reitti: Jyväskylä, Harjun tilausajolaituri – Bilteman pysäkki – Leppävesi, Jyväskyläntie – Laukaa, linja-autoasema – Peurunka.

Äänekosken festaribussin reitti: Äänekoski, Pub Markus – Suolahti, linja-autoasema – Hotelli Äänekoski – Peurunka.

Alueelta poistuminen

Festivaalialueelta saa poistua vapaasti. Takaisin tullessa on kuljettava aina turvatarkastuksen kautta.

Ympäristö

Välitämme ympäristöstä. Meillä ei ole käytössä tölkkipantit, mutta alueelta löytyy useita kierrätyspisteitä. Pidetään alue yhdessä siistinä.

Esteettömyys / Erityisryhmät

Avustaja pääsee avustajaan oikeutetun festivaalivieraan kanssa maksutta, ilman erillistä pääsylippua. Jos avustettavalla on VIP-lippu, pääsee avustaja ilman erillistä pääsylippua, mutta VIP-tuotteet kuten VIP-ruoka, eivät kuulu avustajan lippuun. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme +358 40 1639 771.

Festivaalialueella on inva-koroke, josta näkee hyvin molemmille lavoille. Alue on puistoa, mutta sen keskeltä kulkee asfaltoitu tie, jota pitkin pääsee myös inva-korokkeelle. Inva wc:tä löytyy niin puistosta kuin Peurungan rakennuksen sisältä. Invaparkkialue on sisäänpääsyportin läheisyydessä, johon saa pysäköidä vain Trafin myöntämän liikkumisesteisen pysäköintiluvan saaneet. 

Huom! Alueella ei voida taata täysin esteetöntä kulkua joka paikassa.

Ikäraja

Ikäraja festareille on K18. Varauduthan esittämään virallisen henkilöllisyystodistuksen sisäänpääsyportilla. 

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä tapahtuman aikana info-teltalta sekä Peurungan hotellin vastaanotosta. Tapahtuman jälkeisellä viikolla löytötavarat toimitetaan Jyväskylän löytötavaratoimistoon.