Yleistä

Asiat jotka pitää tietää festivaalista

Festivaalialue sijaitsee Laukaassa, n. 25 km Jyväskylästä, Kylpylähotelli Peurungan alueella.

Festaribussit liikennöivät Jyväskylästä ja Äänekoskelta. Omalla autolla saapuville alueen läheisyydessä on peltoparkkialue, johon voi pysäköidä pientä käteismaksua vastaan.

Osoite: Peurungantie 85, 41340 Laukaa.

Turvallisuus

Järjestyksenvalvojat tekevät jokaiselle vieraalle alueelle saapuessa turvatarkastuksen, jolla taataan kaikille mahdollisimman turvallinen ympäristö. Tutustu ohjeisiimme, mitkä asiat ovat sallittuja ja kiellettyjä festivaalialueella. Voit jättää tavaroita narikkaan, joka sijaitsee sisäänpääsyportin jälkeen, ennen turvatarkastusta.

Alueella sijaitsee kiinteä ensiapupiste, jossa päivystää ammattitaitoinen ja ihana Suomen Punaisen Ristin henkilökunta. Tämän lisäksi ensiapuhenkilöitä kiertelee myös alueella. Oli kyseessä sitten pienet haavat ja vammat, sairaskohtaus, tai muuten heikko olo – kysy apua ensiavusta!

Jos huomaat ympärilläsi jotakin vaarallista ilmoitathan asiasta lähimmälle järjestyksenvalvojalle – pidetään toisistamme huolta. Festivaalin turvallisuuden hoitaa Aican Oy.

Tuo mukanasi

Sallitut asiat

Kielletyt asiat

Pidämme oikeuden muutoksiin.

Yleisesti askarruttavat asiat

JSRF 2021 peruttu

Vallitsevassa tilanteessa, jossa emme tiedä millaisin rajoituksin tapahtuma voidaan heinäkuussa toteuttaa, on tapahtuma haikein mielin päätetty perua. JSRF järjestetään seuraavan kerran 21.-23.7.2022.

Meille JSRF -tiimissä, on ensisijaisen tärkeää, että jokaisena vuonna tapahtuma on kävijöidensä luottamuksen arvoinen, niin laadun, kokemuksen kuin turvallisuuden osalta. Emme halua toteuttaa tapahtumaa siten, että artistikattaus jää matkustusrajoitusten vuoksi vajaaksi, emmekä siten, että asiakaskokemus heikkenee mahdollisten tapahtumarajoitusten vuoksi.

Vuodelle 2020 / 2021 ostetut sisäänpääsy- ja leirintä liput käyvät sellaisenaan kesän 2022 festareilla, eikä toimenpiteitä tarvita niiden osalta.

Lipun palauttaminen oli mahdollista 30.7.2021 saakka, jonka jälkeen lippuja ei voi palauttaa. 

Peurungan majoitukset

Peurunka soittaa jokaiselle majoituksen tämän vuoden JSRF varanneille 18.6.2021 mennessä ja tarjoaa mahdollisuuden siirtää varaus vuodelle 2022. Jos varauksia vapautuu vuodelle 2022, niitä tarjotaan saapumisjärjestyksessä niille, jotka ovat jonottaneet hotellimajoitusta vuodelle 2021. Ilmoitamme, mikäli tämän jälkeen huoneita jää myyntiin. Ethän ruuhkauta Peurungan asiakaspalvelua vaan odotat rauhassa yhteydenottoa Peurungasta.

Mikäli Peurunka ei tavoita majoituksen varaajaa puhelimitse, he jättävät soittopyynnön tai laittavat sähköpostia. Mikäli sinulla on varaus, etkä ole saanut yhteydenottoa Peurungasta 18.6.2021 mennessä, olethan varausnumeron kera yhteydessä osoitteeseen peurunka@peurunka.fi.

Jos olet varannut majoituksen muualta, olethan yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan.

Jos mielesi halajaa tukea rakasta tapahtumaamme, parhaiten sen teet pitämällä ostetun lipun ja tulemalla rokkaamaan kanssamme kesällä 2022. Liput vuodelle 2022 tulevat myyntiin loppuvuoden 2021 aikana.

Alkoholi ja anniskelu

Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Alueelle on kiellettyä tuoda omia juomia. Alueelta on saatavilla niin alkoholillisia kuin alkoholittomia tuotteita.

Narikka

Festivaalialueelta löytyy vartioitu narikka, johon voit jättää tavarasi. Narikka on maksullinen.

Tupakointi

Alueella on merkityt tupakointipaikat. Huomioithan muut tupakoimalla ainoastaan merkityillä paikoilla.

Maksutavat ja pankkiautomaatti

Anniskelupisteillä ja myyntikojuissa maksuvälineinä toimivat yleisimmät kortit ja käteinen. Lähin automaatti sijaitsee Laukaan keskustassa n. 4km päässä festivaalialueelta.  

Kylpylä ja kuntosali

Peurungan kylpylä ja kuntosalit ovat avoinna festivaalivieraille koko tapahtuman ajan sisäänpääsymaksua vastaan. Hotellin ja leirinnän asiakkaille kylpylän käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

Jatkot

Jatkot juhlitaan Peurungan rakennuksen sisällä. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Alueelta poistuminen

Festivaalialueelta saa poistua vapaasti. Takaisin tullessa on kuljettava aina turvatarkastuksen kautta.

Ympäristö

Välitämme ympäristöstä. Meillä ei ole käytössä tölkkipantit, mutta alueelta löytyy useita kierrätyspisteitä. Pidetään alue yhdessä siistinä.

Esteettömyys / Erityisryhmät

Avustaja pääsee avustajaan oikeutetun festivaalivieraan kanssa maksutta, ilman erillistä pääsylippua. Jos avustettavalla on VIP-lippu, pääsee avustaja ilman erillistä pääsylippua, mutta VIP-tuotteet kuten VIP-ruoka, eivät kuulu avustajan lippuun. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme +358 40 1639 771.

Festivaalialueella on inva-koroke, josta näkee hyvin molemmille lavoille. Alue on puistoa, mutta sen keskeltä kulkee asfaltoitu tie, jota pitkin pääsee myös inva-korokkeelle. Inva wc:tä löytyy niin puistosta kuin Peurungan rakennuksen sisältä. Invaparkkialue on sisäänpääsyportin läheisyydessä, johon saa pysäköidä vain Trafin myöntämän vammaisen pysäköintiluvan saaneet. 

Huom! Alueella ei voida taata täysin esteetöntä kulkua joka paikassa.

Ikäraja

Ikäraja festareille on K18. Varauduthan esittämään virallisen henkilöllisyystodistuksen sisäänpääsyportilla. 

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä infopisteeltä tai jälkeenpäin Peurungan hotellin vastaanotosta.