Leirintä

Tervetuloa majoittumaan JSRF leirintäalueelle!

Sitä sanotaan, että aidon festarikokemuksen saa vasta kun on viettänyt festarit majoittuen teltassa tai matkailuajoneuvossa. Ottamatta väitteeseen sen enempää kantaa, jos jäit ilman hotellimajoitusta tai etsit jotain muuta niin meillä leirintämajoitus on vallan hyvä vaihtoehto! Pyrimme suunnittelemaan leirinnän asiakasta ajatellen, jotta majoittuminen on sujuvaa ja turvallista jokaiselle joka paikalle saapuu.

Hinnasto 2022

  • Telttapaikka 50,00 € / 3 päivää 
  • Caravan-paikka ilman sähköä 90,00 € / 3 päivää 
  • Caravan-paikka sähköllä 130,00 € / 3 päivää – 
  • Majoitusranneke 30 € / 3 päivää / henkilö


Jos aiot saapua perus caravania isommalla kulkineella, olethan ennakkoon yhteydessä jenni(at)ext.fi . 

Jokaisen teltta- ja caravan-alueella majoittuvan henkilön tulee ostaa oma henkilökohtainen majoitusranneke, joka on hinnaltaan 30€/3 päivää. Tällä rannekkeella on vapaa pääsy koko festivaalin ajan leirintään sekä Peurungan kylpylään.

Leirinnän majoittumisalueet ovat tarkoitettu vain John Smith Rock Festivaalin asiakkaille, toisin sanoen alueille pääsee majoittumaan vain John Smith Rock Festivaalin rannekkeella + henkilökohtaisella majoitusrannekkeella.

Leirintäalue on K-18.

Vuodelle 2020 / 2021 ostetut  leirinnän liput käyvät sellaisenaan kesän 2022 festareilla, eikä toimenpiteitä tarvita niiden osalta.

Leirinnän alueet

Leirintäalue koostuu kahdesta alueesta, jotka on rakennettu tilapäisesti festivaalin majoittujia varten. Nämä alueet ovat teltta-alue sekä pellolla sijaitseva karavaanialue. Molemmilta alueilta on lyhyt, muutamien satojen metrien matka festarialueelle. Pellolta löytyy myös kaikkien leirintäpaikan ostaneiden asiakkaiden parkkipaikka.

Caravan + sähkö

Saatavilla on pieni määrä sähköllisiä caravanpaikkoja. Sähkölliset caravanpaikat sijaitsevat festivaalialueen läheisyydessä sijaitsevalla peltoalueella. Alueelta löytyy bajamajoja ja lähimmän vesipisteen löydät teltta-alueelta.

Sähköllisiä caravanpaikkoja on kahta kokoa, toinen on kapeampi 6,5*9m  (ilman etutelttaa/markiisia) ja toinen on leveämpi 8*9m  (huomioitu tilaa etuteltalle/markiisille). 

Jokaisella sähköllisellä paikalla on max. 6 ampeeria käytössä ( vain lataussähkö). Caravanpaikan hinta sisältää tontin yhdelle matkailuajoneuvolle ja yhdelle vetoautolle parkkipaikan. Matkailuajoneuvossa voi yöpyä useampia henkilöitä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, joten jos saavutte useammalla caravan-kulkineella ja haluatte vierekkäiset paikat, tulee teidän saapua samaan aikaan. Otathan kuitenkin huomioon, että sähkölliset ja sähköttömät caravanpaikat ovat pellon eri lohkoissa. 

 

Jokainen majoittuja tarvitsee oman majoitusrannekkeen. Myös leirintäalueen vierailijat tarvitsevat majoitusrannekkeen, vaikkeivat siellä majoittuisikaan.

Lähetämme jokaiselle leirintäpaikan ostaneelle info-kirjeen sähköpostitse ennen tapahtumaa. 

Caravan

Sähköttömät caravanpaikat sijaitsevat festivaalialueen läheisyydessä sijaitsevalla peltoalueella. Alueelta löytyy bajamajoja ja lähimmän vesipisteen löydät teltta-alueelta.

Caravanpaikan koko on 8*9m, ja sisältää tilaa etuteltalle/markiisille.

Caravanpaikan hinta sisältää tontin yhdelle matkailuajoneuvolle ja yhdelle autolle parkkipaikan. Matkailuajoneuvossa voi yöpyä useampia henkilöitä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, joten jos saavutte useammalla caravan-kulkineella ja haluatte vierekkäiset paikat, tulee teidän saapua samaan aikaan. Otathan kuitenkin huomioon, että sähkölliset ja sähköttömät caravan paikat ovat pellon eri lohkoissa. 

Jokainen majoittuja tarvitsee oman majoitusrannekkeen. Myös leirintäalueen vierailijat tarvitsevat majoitusrannekkeen, vaikkeivat siellä majoittuisikaan.

Lähetämme jokaiselle leirintäpaikan ostaneelle info-kirjeen sähköpostitse ennen tapahtumaa. 

Telttapaikat

Teltta-alue sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Alueelta löytyy bajamajoja, vesipiste sekä nuotiopaikka. Alueella on myös kaikkia festivaalivieraita palveleva kioski, joka tarjoaa anniskelua, pientä syötävää sekä muuta mukavaa. 

Teltan maksimi koko on 4 m² (Huom! Tätä isompia telttoja varten tulee ostaa useampi paikka koon mukaan). Telttapaikan hinta sisältää tontin yhdelle teltalle ja parkkipaikan yhdelle autolle. Teltassa voi yöpyä useampia henkilöitä. 

Jokainen majoittuja tarvitsee oman majoitusrannekkeen. Myös leirintäalueen vierailijat tarvitsevat majoitusrannekkeen, vaikkeivat siellä majoittuisikaan.

Telttapaikoista kerätään tonttipantti 20€ käteisellä leirintäalueen sisäänpääsyn yhteydessä. Pantin saa takaisin lähtiessä portilla, kun tontti on tarkistettu ja todettu olevan asiallisessa kunnossa.

Lähetämme jokaiselle leirintäpaikan ostaneelle info-kirjeen sähköpostitse ennen tapahtumaa. 

Kysyttävää? Ole yhteydessä jenni(at)ext.fi

Pysäköinti

Kaikkien leirinnästä paikan ostaneiden asiakkaiden parkkialue löytyy festivaalialueen lähistöllä sijaitsevalta pellolta (festivaalialueelle n.300 metriä), josta löytyy myös karavaanipaikat. Lähetämme sähköpostitse tarkemmat saapumisohjeet ja ajoluvat kaikille leirintäpaikan ostaneille lähempänä festaria.