Leirintä

Tervetuloa majoittumaan leirintäalueelle!

Sitä sanotaan, että aidon festarikokemuksen saa vasta kun on viettänyt festarit majoittuen teltassa tai matkailuajoneuvossa. Ottamatta väitteeseen sen enempää kantaa, jos jäit ilman hotellimajoitusta tai etsit jotain muuta niin meillä leirintämajoitus on vallan hyvä vaihtoehto! Pyrimme suunnittelemaan leirinnän asiakasta ajatellen, jotta majoittuminen on sujuvaa ja turvallista jokaiselle joka paikalle saapuu.

Hinnasto 2021

  • Telttapaikka 40,00 € / 3 päivää 
  • Caravan-paikka ilman sähköä 80,00 € / 3 päivää 
  • Caravan-paikka sähköllä 110,00 € / 3 päivää – Loppuunmyyty! Lisää tulossa myyntiin keväällä 2022.
  • Majoitusranneke 30 € / 3 päivää / henkilö


Jokaisen teltta- ja caravan-alueella majoittuvan henkilön tulee ostaa oma henkilökohtainen majoitusranneke, joka on hinnaltaan 30€/3 päivää. Tällä rannekkeella on vapaa pääsy koko festivaalin ajan leirintään sekä Peurungan kylpylään.

Leirinnän majoittumisalueet ovat tarkoitettu vain John Smith Rock Festivaalin asiakkaille, toisin sanoen alueille pääsee majoittumaan vain John Smith Rock Festivaalin rannekkeella + henkilökohtaisella majoitusrannekkeella.

Leirintäalue on K-18.

Vuoden 2022 loput leirintäliput tulevat myyntiin alkuvuoden 2022 aikana.

Vuodelle 2020 / 2021 ostetut  leirinnän liput käyvät sellaisenaan kesän 2022 festareilla, eikä toimenpiteitä tarvita niiden osalta.

Leirinnän alueet

Leirintäalue koostuu kahdesta alueesta, jotka on rakennettu tilapäisesti festivaalin majoittujia varten. Nämä alueet ovat teltta-alue sekäpellolla sijaitseva karavaanialue. Molemmilta alueilta on lyhyt, muutamien satojen metrien matka festarialueelle.

Caravan + sähkö

Saatavilla on pieni määrä sähköllisiä caravan paikkoja. Sähkölliset caravan paikat sijaitsevat festivaalialueen läheisyydessä sijaitsevalla peltoalueella. Alueelta löytyy bajamajoja ja lähimmän vesipisteen löydät viereiseltä teltta-alueelta.
Jokaisella sähköllisellä paikalla on max. 6 ampeeria käytössä. Caravan paikan hinta sisältää tontin yhdelle matkailuajoneuvolle ja yhdelle vetoautolle parkkipaikan. Matkailuajoneuvossa voi yöpyä useampia henkilöitä.

Loppuunmyyty! Lisää paikkoja tulossa myyntiin keväällä 2022!

Jos haluaisit mahdollisen peruutuspaikan tai ostit sähköttömän caravan paikan, mutta haluaisit sähköllisen, voit olla meihin yhteydessä osoitteeseen info(at)extventures.fi niin ilmoitamme jos paikkoja vapautuu. 

Jokainen majoittuja tarvitsee oman majoitusrannekkeen. Myös leirintäalueen vierailijat tarvitsevat majoitusrannekkeen, vaikkeivat siellä majoittuisikaan.

Caravan

Sähköttömät caravan paikat sijaitsevat festivaalialueen läheisyydessä sijaitsevalla peltoalueella. Alueelta löytyy bajamajoja ja lähimmän vesipisteen löydät viereiseltä teltta-alueelta. Caravan paikan hinta sisältää tontin yhdelle matkailuajoneuvolle ja yhdelle autolle parkkipaikan. Matkailuajoneuvossa voi yöpyä useampia henkilöitä.

Jokainen majoittuja tarvitsee oman majoitusrannekkeen. Myös leirintäalueen vierailijat tarvitsevat majoitusrannekkeen, vaikkeivat siellä majoittuisikaan.

Telttapaikat

Teltta-alue sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Alueelta löytyy bajamajoja, vesipiste sekä nuotiopaikka. Alueella on myös kaikkia festivaalivieraita palveleva Camp David, joka tarjoaa anniskelua ja syötävää sekä muuta mukavaa. 

Teltan maksimi koko on 4 m² (Huom! Tätä isompia telttoja varten tulee ostaa useampi paikka koon mukaan). Telttapaikan hinta sisältää tontin yhdelle teltalle ja parkkipaikan yhdelle autolle. Teltassa voi yöpyä useampia henkilöitä. 

Jokainen majoittuja tarvitsee oman majoitusrannekkeen. Myös leirintäalueen vierailijat tarvitsevat majoitusrannekkeen, vaikkeivat siellä majoittuisikaan.

Telttapaikoista kerätään tonttipantti 20€ käteisellä leirintäalueen sisäänpääsyn yhteydessä. Pantin saa takaisin lähtiessä portilla, kun tontti on tarkistettu ja todettu olevan asiallisessa kunnossa.

Pysäköinti

Kaikkien leirinnän asiakkaiden parkkialue löytyy festivaalialueen lähistöllä sijaitsevalta pellolta (festivaalialueelle n.300 metriä), josta löytyy myös karavaanipaikat. Lähetämme sähköpostitse tarkemmat saapumisohjeet ja ajoluvat kaikille leirinnässä majoittuvilla lähempänä festaria.