Palvelut

Purgatori - palveluiden keskittymä

Purgatori avautuu joka päivä festivaaliporttien auetessa. Halusitpa katsastaa tuotevalikoimaa tai nautiskella hyvästä ruoasta ja juomasta, tämän kaiken ja enemmän tarjoaa Purgatori! Muualta alueelta löydät muun muassa telttasaunan ja uimarannan, joissa rentoudut ihan ilimatteeksi!

Alueen palvelut

Listaa päivitellään pikkuhiljaa…

Brunssin ohjelmisto

Nyt muuten kannattaa laittaa se kello soimaan aamulle…
Brunssi on tarjolla Peurungan Ravintola Pata&Pannussa perjantaina ja lauantaina. Lisätietoa ruokapuolesta löydät ruokailu-osiosta, vaan on siellä ohjelmaakin!

Ohjelma julkaistaan lähempänä! 

Ohjelma on kaikille festarivieraille ilmainen.

Nyt muuten kannattaa laittaa se kello soimaan aamulle…
Brunssi on tarjolla Peurungan Ravintola Pata&Pannussa perjantaina ja lauantaina. Lisätietoa ruokapuolesta löydät ruokailu-osiosta, vaan on siellä ohjelmaakin!

PERJANTAI 21.7.

Klo 12.00-14.00 Brunssi
Klo 12.00-13.00 JSRF Early Morning Bird Bingo
Klo 13.00-14.00 Netta Skog
Klo 14.10-14.30 Jyväskylä Burlesque

LAUANTAI 22.7.

Klo 11.30-12.30 Brunssi
Klo 11.00-12.00 JSRF Early Morning Bird Bingo
Klo 12.00-13.00 Antti Railio Duo
Klo 13.10-13.30 Jyväskylä Burlesque

Ohjelma on kaikille ilmainen! Bingossa palkintoina mm. John Smith Rock Festival 2024 / Frozen 2023 -lippuja, JS-tuotepalkintoja sekä lukuisia muita tuotepalkintoja.

Ruoka

Teki sitten mieli burgereita, makkaraperunoita, kasvisruokaa, buffet-ruokaa – näitä ja kaikkea muuta tarjolla sekä festivaalialueella että sen välittömässä läheisyydessä olevassa Peurungan hotellirakennuksessa. Kurkkaa lisää täältä: Ruokailu.

Anniskelu ​

Joko janottaa? Ei hätää! Saatavilla kylmät virvokkeet heti porttien auetessa. Ja baarejahan muuten on ja jokaiseen makuun! 

Joko janottaa? Ei hätää! Saatavilla kylmät virvokkeet heti porttien auetessa. Ja baarejahan muuten on ja jokaiseen makuun! Myös alkoholittomien tuotteiden valikoimaan on tullut uutuuksia. Lisäksi JSRF olutta ja lonkeroa on tietysti tarjolla.

Tsekkaa tarkempi anniskelupisteiden sijainti aluekartasta.

Beer Garden

Tarjolla pelkkiä hyvyyksiä! 

Päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

RPS Brewing Co.

EI esittelyjä varmaaan suuremmin kaipaa, Kuopiolaiset ovat taas täällä.

Aalto Panimo

Keskellä kotimaata, jylhän Päijänteen rannoilla syntyi vuonna 2017 Aalto Panimon olutyhteisö.

Rakastamme olutta sellaisena kuin se kautta aikain on ollut: maistuvana, rehtinä ja mutkattomana juomana niin arjessa kuin juhlassa. Sellaista olutta tahdomme tuoda pöytääsi ja kaataa lasiisi. Kippis, ystävä!

Kanavan Panimo

Vesi, mallas, humala, hiiva ja ennakkoluulottomien oluenpanijoiden kekseliäisyys. Tästä yhtälöstä ammennetaan jatkuvasti uusia yllätyksiä olutharrastajien iloksi.

Kanavan Panimolla Vääksyssä keskitytään pienpanimon vahvuuksiin.

Tuotantokapasiteetin kasvussa alkavat tulla jo rajat vastaan, mutta se ei haittaa. Eihän parhaita oluita edes tarvitse saada joka paikasta.

Masis Brewery

Masis Breweryn tarina juontaa juurensa Espooseen ja oluen äärelle.

Vaikka panimon historia onkin lyhyt, on matkaan mahtunut monta mutkaa.

Telttasauna ​

Kelpaisiko löylyt rantapuistossa? Tämä telttasauna on löytänyt vakiintuneen paikkansa uimarannan läheisyydestä, ja löylyihin pääsee heti festivaalialueen auetessa. Telttasaunassa on istumatilaa 8-10 henkilölle kerrallaan. Mikäli peseytymiseen haluaa jotain muuta kuin sukellusta järvivedessä, löytyy saunasta myös pesuveden lämmitin. Ja meillähän ei saunasta makseta. Avoinna joka päivä klo 21.00 saakka.

Hotellin kylpylästä voi käydä ostamassa tai vuokraamassa uimapuvun ja pyyhkeen. Jos mielit uimaan syntymäpuvussasi, otathan muut huomioon! Annetaan kaikille mahdollisuus rentoutua ja uida rauhassa.

Myyntipisteitä ja palveluita

Uusia kuteita, koruja, tatuointeja, lävistyksiä, kosmetiikkaa – you name it! Näitä ja kaikkea muuta Purgatorilla. Avoinna joka päivä!

Martta-Kahvila

Ihanien Marttojen kahvilasta saat herkullisia pullia, karjalanpiirakoita, kahvia ja teetä. Avoinna joka päivä!

Merch-piste

Jotain siistiä päälle? Saatavilla on niin bändien, kuin JSRF:n upeita tuotteita. Tule nappaamaan omasi. Avoinna joka päivä klo 01.00 saakka.

Info

Oletko eksynyt tai mietityttääkö jokin? Infosta saat palvelua koko festareiden ajan ja löydät mm. hyttysmyrkyn, korvatulpat, sadeviitan, löytötavarat ja apua askarruttaviin asioihin. Täällä voit myös ladata puhelimen tyhjentyneen akun  – olleppa hyvä!

Vesipisteet

Muista nesteytys! Kirkasta täytettä omaan vesipulloon saa alueen vesipisteiltä, joita löytyy kaksi puistoalueella ja yksi telttaleirinnästä.

Narikka

Festivaalialueelta löytyy vartioitu narikka ennen turvatarkastusta, johon voit jättää tavarasi. Narikka maksaa 3€/käynti, VIP-asiakkaille ilmainen.

Esteettömyys

Festivaalialueella on inva-koroke, josta näkee hyvin molemmille lavoille. Alue on puistoa, mutta sen keskeltä kulkee asfaltoitu tie, jota pitkin pääsee myös inva-korokkeelle. Inva wc:tä löytyy niin inva-parkista, puistosta kuin Peurungan rakennuksen sisältä. Invaparkkialue on sisäänpääsyportin läheisyydessä, johon saa pysäköidä vain Trafin myöntämän liikkumisesteisen pysäköintiluvan saaneet. Huom! Alueella ei voida taata täysin esteetöntä kulkua joka paikassa.

SPR

Alueella sijaitsee kiinteä ensiapupiste, jossa päivystää ammattitaitoinen ja ihana Suomen Punaisen Ristin henkilökunta. Tämän lisäksi ensiapuhenkilöitä kiertelee myös alueella. Oli kyseessä sitten pienet haavat ja vammat, sairaskohtaus, tai muuten heikko olo – kysy apua ensiavusta! Pisteeltä saat myös kuuntelu- ja keskusteluapua tarvittaessa.

Ensiapuhenkilöstö on paikalla festivaalin aukioloaikoina.

Kylpylä ja kuntosali

Peurungan kylpylä ja kuntosalit ovat avoinna festivaalivieraille koko tapahtuman ajan, hinta päivitetään vielä tälle sivulle. Hotellin ja leirinnän asiakkaille kylpylän käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

Avoinna: TULOSSA

Tupakointi

Alueella on merkityt tupakointipaikat. Huomoithan toiset savuttelemalla ainoastaan sille osoitetulla paikalla. Savukkeita myydään Ärrä-kontissa. PS. Tupakointipaikalla on aina muutenkin parhaat jutut…

Olut-jooga

Ihanan notkeaa ja rentouttavaa olut-joogaa. Nauti olutta, veny, vanu ja nauti hyvästä tunnelmasta. Ohjaaja ohjaa ja tukee sinua kaikin tavoin, antaa myös ohjeet milloin on aika hörpätä.

Tämä joogatunti poikkeaa normaalista, mutta tämän session jälkeen olosi on mainio ja jaksat rokata festarit taatusti loppuun asti. Mukaan tunnille tarvitset reipasta festarimieltä, mielellään joustavat vaatteet sekä tärkein: Olutta!

Perjantaina ja lauantaina klo 11.30 Purga-torilla.

Ohjaajana paikallinen Liikuntahullu ja valmentaja: Salla-Maria

Leirinnän R-Kioski

Camp Sarcophaguksen (telttaleirintä) kupeessa toimiva kioski, josta saa pientä purtavaa, virvokkeita ja muita kioski-tuotteita. Edustalla nuotiopaikka, jossa makkarat ja vaahtokarkit saavat kauniin pinnan (metsäpalovaroituksen aikaan ei käytössä).

Avoinna torstaina klo 14.00-01.30, perjantaina ja lauantaina 9.00-01.30.