Kauppa

Lippukauppa

John Smith Rock Festivalin viralliset lippujen ennakkomyyntikanavat:
John Smith verkkokauppa,  Laukaan Satamakahvila 

Jos lippuja jää jäljelle ennakkolipunmyynnistä, myydään loput liput sisäänpääsyportin lipunmyyntipisteellä.

Huom! Kaikkia lipputyyppejä on saatavilla rajattu määrä. Jos tapahtuma peruuntuu, lipuilla on palautusoikeus, muussa tapauksessa lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Tapahtuma on K18!

Rokkilippu
VIP-Lippu
Teltta- tai caravanpaikka + majoitusranneke

Rokkilippu 3pv, 139 €

VIP 3pv, 269€

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Leirintäalue

Jokainen leirinnässä majoittuva / vieraileva tarvitsee oman henkilökohtaisen majoitusrannekkeen.

Telttapaikka

Hinta: 50 €

Hinta sis. yhden paikan teltalle ( max 4m² ) koko festivaalin ajaksi sekä yhden auton parkkipaikan. Lisäksi tarvitset jokaiselle majoittujalle majoitusrannekkeen.

Majoitusranneke

Hinta: 30 €

Jokainen leirinnässä majoittuva/vieraileva tarvitsee majoitusrannekkeen joka oikeuttaa kylpylän käyttöön sekä vapaaseen kulkuun leirintään.

Lippukaupan ohjeet

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA -painikkeesta tai siirtämällä halutun lipputyypin lippukaupasta ostoskoriin. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla, Smartum Pay:llä, ePassilla tai Eazybreak sovelluksella. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä, mutta henkilöllisyystodistuksella varmistetaan tarvittaessa sisäänpääsyyn oikeuttava riittävä ikä.

John Smith lippukaupasta vastaa Liveto. Asiakaspalvelu 0600-30005 (1,78€/min) tai
asiakaspalvelu(at)liveto.io.

Lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Liveton toimitusehdot ja henkilötietojen käsittelysopimus:
https://liveto.io/wp-content/uploads/2020/06/toimitusehdot_2020.pdf
https://liveto.io/dpa

Huom! Kaikkia lipputyyppejä on saatavilla rajattu määrä. Jos tapahtuma peruuntuu, lipuilla on palautusoikeus, muussa tapauksessa lipuilla ei ole palautusoikeutta.

John Smith lippukaupasta voi ostaa pääsyliput (ei oheistuotteet / leirintä) käyttämällä Smartum kulttuuri ja liikunta Pay:tä, ePassia ja Eazybreak kulttuurietua. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Kesäisin liput voi hankkia myös Laukaan Satamakahvilasta (satamatie 3, Laukaa) käyttäen Smartum kulttuuri ja liikuntaseteleitä, kulttuuriseteleitä tai kulttuuri ja liikunta Saldoa (Huom! pelkät liikuntasetelit/liikunta Saldo eivät kelpaa). Satamassa käy myös Edenred kulttuurietu.

Kulttuuri- ja liikuntamaksuvälineillä ei ole mahdollista ostaa lippuja portilta. 

Avustaja pääsee avustajaan oikeutetun festivaalivieraan kanssa festivaalialueelle maksutta, ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla on avustettavan ja avustajan oltava rannekkeenvaihtopisteellä yhtäaikaisesti. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme +358 40 1639 771.

Jos olet ostanut lipun yhdelle tai kahdelle päivälle, ja haluat muuttaa lippujen ajankohtaa esim. torstai-lipun vaihtaminen perjantai-lipuksi tai tahdot korottaa lipun useampi päiväiseksi, voit tehdä sen alla olevan ohjeen mukaisesti. Lippujen vaihdot/korotukset ovat mahdollisia jos kyseistä haluttua lipputyyppiä on vielä saatavilla. Ohjeistukset ovat lippukauppa kohtaisia, joten toimi sen lippukauppaohjeen mukaisesti, mistä olet lipun hankkinut:

Johnsmith.fi verkkokauppa:

Lippu ostettu kulttuuriedulla: ota yhteyttä suoraan Liveton asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)liveto.io ja kerro, miten haluat päivittää lippusi. Kerro viestissä lipun tilausnumero ja sähköposti, jolla lipputilaus on tehty.

Lippu ostettu verkkomaksulla: osta uusi halutunlainen lippu johnsmith.fi verkkokaupasta. Ota tämän jälkeen yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu(at)liveto.io ja kerro vanha tilausnumerosi (lippu jonka haluat poistaa) ja sähköpostiosoite, jolla lipputilaus on tehty. Lippujen vaihto/korotus on maksutonta ja saat takaisin palautetun lipun hinnan (lukuunottamatta palautetun lipun palvelumaksua).

Varauduthan esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen rannekkeen vaihdon yhteydessä – tapahtuma on K18. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin ennakkovaihtopisteillä, joista ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Kyseisen henkilön tulee olla paikalla ranneketta noutaessa ja ranneke laitetaan suoraan ranteeseen. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voida vaihtaa toiselle henkilölle
kesken tapahtuman.

VIP-lippujen vaihto rannekkeisiin ja passeihin tapahtuu vain festivaalin sisäänpääsyportilla. 

Saapuessasi sisäänpääsyportille löydät erilaisia sisääntulokaistoja. Nopeuttaaksesi omaa ja muiden sisääntuloa valitse soveltuva kaista. Esimerkiksi ennakkoonrannekkeen vaihtaneet pääsevät kulkemaan suoraan portin läpi narikalle “rannekkeella”-kaistan läpi.

Jos huomaat, että ranneke on liian kireä niin älä katkaise/poista ranneketta itse vaan käänny meidän sisäänpääsyportin tai infon henkilökunnan puoleen.

Oheistuotekauppa

JSRF oheistuotekauppa on toiminnassa jälleen vuoden 2023 alussa!

Kysymyksissä oheistuotteisiin liittyen voit olla yhteydessä festivaalit(at)ext.fi

John Smith Rock Festival tuotteet painaa Painotalo Silkkisiipi Jyväskylässä. Toimitamme tilauslistat Silkkisiipeen kaksi kertaa viikossa. Tuotteet painetaan tilausten mukaan, eli tavaraa ei ole hyllyssä valmiina ( pois lukien Outlet-tuotteet ). Normaali toimitusaika tilauksesta on 1,5–2 viikkoa. Oheistuotekaupan ohjeet löydät sivun alareunasta. 

 

Toimitusmaksu

Hinta: 7,90 €

Oheistuotteiden toimitusmaksu Suomeen. Tilaus lähetetään Matkahuollon kautta.

 

 

 

Tilauksen nouto

Hinta: 0 €
Oheistuotetilaus voidaan noutaa tilaajan nimellä Painotalo Silkkisiivestä osoitteesta Palokankaantie 8, 40320 Jyväskylä. Saat tekstiviestin, kun tilaus on valmiina noudettavaksi.

 

 

Previous
Next

JSRF kultatähti-huppari

Hinta: 39,90 €
Vetoketjuton, painatus edessä ja takana.

 

 

Previous
Next

JSRF tähti-huppari

Hinta: 45,90 €
Vetoketjullinen, painatus edessä, takana ja hihoissa. Resorit helmassa ja hihansuissa. 65% polyesteriä ja 35% puuvillaa.  Pesu 40 asteessa.

Previous
Next

JSRF 22 pelipaita

Hinta: 29,90 €
Pelipaita. Sublimaatiopainatus edessä ja takana. 100% polyesteriä. Pesu 40 asteessa.

 

JSRF kultatähti t-paita

Hinta: 19,90 €
T-paita 100% puuvillaa. Unisex-malli. Painatus edessä. Pesu 40 asteessa.

 

Previous
Next

JSRF sugarskull-toppi

Hinta: 19,90 €
Toppi, painatus edessä. 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Pesu 40 asteessa.

 

JSRF sugarskull-mekko

Hinta: 29,90 €
Mekko, painatus edessä.

 

 

JSRF muki

Hinta: 14,90 €
Musta muki JSRF painatuksella. 

 

 

Previous
Next

JSRF t-paita

Hinta: 19,90 €
T-paita 100% puuvillaa. Unisex-malli. Painatus edessä. Pesu 40 asteessa.

 

Previous
Next

JSRF huppari hihapainatuksilla

Hinta: 45,90 €
Painatus edessä, takana ja hihoissa. Resorit helmassa ja hihansuissa. 65% polyesteriä ja 35% puuvillaa.  Pesu 40 asteessa.

Previous
Next

JSRF kallo -toppi

Hinta: 19,90 €
Toppi, painatus edessä ja takana. 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Pesu 40 asteessa.

 

Previous
Next

JSRF toppi

Hinta: 19,90 €
Toppi, painatus edessä. 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Pesu 40 asteessa.

 

Previous
Next

JSRF kallo -huppari

Hinta: 39,90 €
Vetoketjullinen, painatus edessä ja takana. Resorit helmassa ja hihansuissa. 65% polyesteriä ja 35% puuvillaa.  Pesu 40 asteessa.

JSRF Pipo

Hinta: 27,90 €
Paksu neulepipo käänteellä. Unisex-malli. 100% akryylia.  Pesu: 30 asteessa, hienopesu.

Oheistuotekaupan ohjeet

Oheistuotteita pääset ostamaan sivun OSTA -painikkeesta. Tuotteet maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla.

JSRF oheistuotteista (painetut vaatteet ja tuotteet) vastaa Painotalo Silkkisiipi. Kaikissa tuotteisiin ja tilauksiin koskevissa kysymyksissä voitte olla suoraan yhteydessä myynti(at)silkkisiipi.fi. Toimitusaika tilauksesta 1,5-2 viikkoa. Jos haluat tilata vaatteita suoraan ulkomaille, olethan yhteydessä ennakkoon info(at)ext.fi.

Valitse oston yhteydessä toimitustapa, ennen sen valintaa, et pääse päättämään ostoa.

Oheistuotteet toimitetaan Matkahuollon kautta (toimituskulut 7,90€/tilaus) tai halutessasi voit noutaa ne tilaajan nimellä Painotalo Silkkisiivestä osoitteesta Palokankaantie 8, 40320 Jyväskylä (avoinna ma-pe 8-16.30). Saat tekstiviestin, kun tilaus on valmiina noudettavaksi.

Huomioithan, että tuotteen väri saattaa näyttää eriltä kuvassa johtuen näytön asetuksista.

Katso kokotaulukko huppareille, topeille ja t-paidoille täältä.