Purga-tori

Palveluiden keskittymä

Purga-torin portit avattiin ensimmäisen kerran vuonna 2019. Purga-tori sijaitsee heti turvatarkastuksen jälkeen ja se on ensimmäinen osio koko festivaalialueesta. Lähes kaikki festarin oheistoiminta keskittyy tälle alueelle ja se palvelee jo ennen koko festarialueen aukeamista. Halusitpa sitten ottaa löylyt rannan tuntumassa, katsastaa tuotevalikoimaa tai nautiskella hyvästä ruoasta ja juomasta, tämän kaiken ja enemmän tarjoaa Purga-tori!

Purga-torin palvelut

Listaa päivitellään pikkuhiljaa…

Merch-piste

Jotain siistiä päälle? Joka vuosi tiluksia on laajennettu ja niin tehdään myös tänä vuonna. Saatavilla on niin bändien, kuin JSRF:n upeita tuotteita. Tule nappaamaan omasi. 

Telttasauna ​

Kelpaisiko löylyt rantapuistossa? Tämä telttasauna on löytänyt vakiintuneen paikkansa Purga-torilta, uimarannan läheisyydestä. Telttasaunassa on istumatilaa 8-10 henkilölle kerrallaan. Mikäli peseytymiseen haluaa jotain muuta kuin sukellusta järvivedessä, löytyy saunasta myös pesuveden lämmitin. Ja meillähän ei saunasta makseta.

Info

Oletko eksynyt tai mietityttääkö jokin? Infosta saat palvelua koko festareiden ajan ja löydät mm. aluekartan, korvatulpat, sadeviitan ja apua askarruttaviin asioihin.

Anniskelu ​

Joko janottaa? Ei hätää! Saatavilla kylmät virvokkeet heti Purgan auetessa. Tsekkaa anniskelupisteiden sijainti ja tarjonta aluekartasta lähempänä festareita.