Purga-Tori

”Balnea, vina, John Smith Rock Festival corrumpunt corpora nostra. Sed vitam faciunt balnea vina John Smith Rock Festival!”

”Kylpylät, viinit ja JSRF turmelevat terveytemme, mutta elämästä elämisen arvoisen tekevät kylpylät, viinit ja John Smith Rock Festival!”

”Kivitykset tasatunnein, noitaroviot aina aamunkoitteessa… ” JSRF kehittää oheistoimintaansa! Tänä vuonna festivaali keskittää palveluidensa tarjoamisen festivaalialueen sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen! Juhlalliset avajaisensa 18.7. saava ”PURGA-TORI” tarjoaa Sinulle näyttävän ja lämpimän entréen sisään tullessasi, sekä hyvän ja käytännöllisen mahdollisuuden vaihtoehtoiseen ajanviettoon festivaalin ajalle!

PURGA-TORI niputtaa yhteen myyjät, oheistoiminnan tarjoajat, ruoka-/juomatarjoilua jne., ja kuorruttaa tämän kaiken myöhemmin tarkentuvalla oheisohjelmalla! Luvassa siis myyntikojuja, katettua oleskelutilaa, merch-piste, nimmarikoju, SkyBar (TaivasBaari), telttasauna, uimaranta, lävistyksiä, vesitasolentoa, puhelimen latauspiste sekä paljon, paljon muuta…

Hyvissä ajoin ennen ensimmäistä bändiä porttinsa avaava, lähes täyden palvelun PURGA-TORI ja sen nöyrät palvelijat sekä sorretut työnorjat tarjoavat uutuutena pe- ja la-aamujen helpotukseksi maittavaa hengen- ja ruumiinravintoa! Voit siis aloittaa kehnon huomisen uuden nousun nautiskelemalla maljallisen mallasta ja laadukasta purtavaa, ottaa vilvoittavan aamu-uinnin kiirastulen lämpöisen telttasaunan perään, samaan syssyyn ostoksia tehden ja alueella tarjottavaa elävää ja elotonta taidetta katsellen ja kuunnellen. Alue luonnollisesti avoinna kaikille JSRF-vieraille, niin majoittuville kuin myös muille aikaisille fiilistelijöille!

PURGA-TORI tarjoaa siis aamuihisi uuden nousun helvetin esikartanossa, ennen Babylonin porttien lopullista avautumista… Tori avoinna luonnollisesti myös koko festivaalin ajan!

Tarkempaa tietoa sisällöstä tulossa siis lähiaikoina…