Festaribussit

Linja-autossa on tunnelmaa..

Festaribussit liikennöivät kaikkina festaripäivinä Jyväskylästä ja Äänekoskelta sekä Laukaan linja-autoasemalta. Lisätietoa reiteistä ja kuljetuksista ripotellaan lähempänä festaria.
Kuljetukset toteuttaa Pohjolan Matka.

Jyväskylästä

Lähdöt Jyväskylästä Harjukadun vanhalta tilausajolaiturilta (Harjukatu 6).

Tiituspohjasta ja Vihtavuoresta suosittelemme kulkemaan vakiovuorobusseilla. Katso aikataulut lähempänä tapahtumaa: www.linkki.jyvaskyla.fi

Jyväskylästä lähtevät kuljetukset pysähtyvät Laukaan linja-autoasemalla ja Hotelli Vuolakkeen pysäkillä. Jyväskylään menevät paluukuljetukset kulkevat Laukaan linja-autoaseman kautta ja jättävät tarvittaessa Hotelli Vuolakkeen pysäkille. Lisäksi paluukyydeistä on mahdollista jäädä muille pysäkeille ilmoittamalla siitä kuljettajalle.

Aikataulut ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan keväällä 2022.

Äänekoskelta

Bussi lähtee Pub Markuksen edestä (Torikatu 6) ja reitti kulkee Suolahden matkakeskuksen kautta. Bussi pysähtyy Hotelli Keiteleen kohdalla olevalla pysäkillä. Lisäksi paluukyydeistä on mahdollista jäädä muille pysäkeille ilmoittamalla siitä kuljettajalle.

HUOM! Äänekosken kuljetuksiin lippuja myydään vain ennakkoon ja paikkoja on rajoitetusti. Liput tulevat myyntiin keväällä 2022.

Aikataulut ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan keväällä 2022.