Haluatko festareille vapaaehtoiseksi?

John Smith Rock Festival ja Laukaan Satama Festival etsivät joukkoonsa reippaita ja innokkaita vapaaehtoisia.

VAPAAEHTOISET

John Smith Rock Festival ja Laukaan Satama Festival etsivät joukkoonsa reippaita ja innokkaita vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena pääset kokemaan festivaalin uudella tavalla ja tekemään arvokasta työtä festivaalitiimissä. Työtehtäviä löytyy niin festivaalien ajalle, kuin ennen ja jälkeenkin festivaalien. Vapaaehtoisena sitoudut tekemään vähintään yhden työpäivän.

Kiitoksena vapaaehtoisille tarjoamme sisäänpääsyn festivaaleille, työpäiväkohtaisen ruokailun ja loistavaa työkokemusta. Halutessaan vapaaehtoistyöstä saa todistuksen. Lisäksi festivaalien aikana vapaaehtoiset voivat majoittua festivaalialueen läheisyydessä.

Etsimme henkilöitä mm. festivaalialueen rakennus- ja purkutiimiin, bändituotteiden myyntitiskille, lipunmyyntiin/rannekkeen vaihtoon, narikkaan, alueen siivous- ja kierrätystiimiin, infotyöntekijöiksi, aitavahdeiksi ja järjestyksenvalvojiksi. Hakulomakkeessa voit esittää toiveesi työtehtävästä.

Täytä rohkeasti hakulomake ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään toukokuun 2018 aikana. Tarkemmat ohjeet, tiedot työnkuvista sekä työajoista lähetetään sähköpostitse kaikille vapaaehtoiseksi hyväksytyille.

Edellytämme vapaaehtoisilta täysi-ikäisyyttä ja suomen- ja/tai englanninkielen taitoa. Järjestyksenvalvojilta vaaditaan järjestyksenvalvojakortti.

Lisätietoa sähköpostilla tiina@extventures.fi