Tänään soi ROCK!

Portit aukeaa tänään 16.30 ja lauantaina 12.30!

Perjantaina 21.7. klo 9-16 : Voit vaihtaa OMAN perjantain tai perjantai-lauantai lippusi
Lauantaina 22.7. klo 9-12 : Voit vaihtaa OMAN lauantain lippusi

VIP ja Limited Edition lippujen vaihto vain alueella!
Lippu.fi:n kautta ostettuja lippuja voi vaihtaa VASTA perjantaina klo 15 jälkeen.

Varaathan ennakkovaihtoon mukaan varulta henkilöllisyystodistuksen iän tarkastamiseen. Rannekkeet laitetaan suoraan ranteeseen lippua lunastettaessa!!!

 

Nyt tulee pitkä info, mutta helpottaisi paljon, jos kaikki festareille saapuvat lukisivat tämän! Tästä löytyy (toivottavasti) kaikki oleellinen tieto, mitä tarvitsee festareille tullessa!

★ Alue on nurmikenttää, korkokengät on hyvä jättää kotiin (paitsi kaikki Pekka nimiset saa käyttää korkkareita!) Myöskin lämmin pukeutuminen suotavaa!

★ Alueen läheisyydessä on parkkialue. Parkkialue on iso, se sijaitsee pellolla n. 400 metrin päässä alueelta ja maksaa 5€/päivä. Huom: maksu vain käteisellä!

★ Sisäänkäynneissä on oma linjasto VIP-lipuille, Limited Edition lipuille+pressille, lipun myyntiin ja lipun vaihtoon. Oman turhan jonotuksen välttämiseksi, katsothan että menet oikeaan jonoon.

★ Lipun ennakkoon ostaneet voivat näyttää lippunsa puhelimennäytöltä, tai ottaa mukaan tulostetun lipun.

★ Lipunvaihdon vieressä on narikka. Jätäthän tähän tavarat, joita alueelle ei saa viedä (kts. ”Kielletyt tavarat” lista kotisivuilta www.johnsmith.fi/info). Narikka on maksullinen ja maksaa 3€/kerta. VIP-lipun omaaville narikka maksuton.

★ Meillä saa rannekkeet. Voit poistua alueelta niin usein kun on tarve. Takaisin tullessa aina kuljettava turvatarkastuksen läpi. Juomien kanssa ei luonnollisestikkaan saa poistua.

★ Alueella on merkityt tupakointipaikat. Kaikkien viihtyvyyden vuoksi toivoisimme, että tupakointi tapahtuu vain merkityillä paikoilla.

★ Alueella on myös kosolti roskiksia ja tölkkien palautuspisteitä. Tämän lajittelun onnistuminen olisi meille suuri helpotus ja nostaisimme siitä hattua Teille kaikille.

★ Alueella ei ole pankkiautomaattia, suosittelemme varaamaan käteistä mahdollisten teknisten ongelmien varalle.

Bussien aikataulut löytyvät kotisivuiltamme ja bussipysäkiltä. Busseihin varatkaa käteistä.

★ Savukkeet on myynnissa VAIN hotellin vastaanotossa!

★ Takseja ei voi yöllä tilata Peurunkaan vaan taksikeskus tulee ohjaamaan asiakkaat taksitolpalle. Taksitolppa löytyy kartasta ja se on alueella merkittynä.

★ Kaikki löytötavarat toimitetaan Peurungan hotellin vastaanottoon.

★ Paikalta löytyy Undergroundin toimesta tatuointeja ja lävistyksiä, Peurunka Spa nautilus tekee hierontoja (15min niska-hartia hieronta 15€ ja 20min intialainen päähieronta 20€), peräkärryparturi Anita, benjihyppyä, puhelinnarikka (oma laturi mukaan!) ja kaikkea muuta kivaa viihdykettä ja helpotusta.

★ Ja iloista mieltä mukaan!

 

TERVETULOA SUOMEN ROCKEIMALLE FESTIVAALILLE!!!