Purga-Tori

”Balnea, vina, John Smith Rock Festival corrumpunt corpora nostra. Sed vitam faciunt balnea vina John Smith Rock Festival!”

”Kylpylät, viinit ja JSRF turmelevat terveytemme, mutta elämästä elämisen arvoisen tekevät kylpylät, viinit ja John Smith Rock Festival!”

Kehitys kehittyy, ja mitä olisikaan festarit ilman eteenpäin menoa!

Tänä vuonna kaikille asiakkaillemme uutuutena Purga-tori, jonne on keskitetty lähes kaikki oheispalvelumme. 

Avoinna:
TO klo 17-02
PE klo 12-02
LA klo 12-02

Purga-torilla mukana:

MERCH

Saatavilla on niin bändien, kuin John Smith Rock Festivalin upeita tuotteita. Jos olet tilannut spesiaalin JSRF-hupparin dropshop-tuotteena, voit noutaa sen täältä ostossa käyttämääsi nimeä vastaan.

MEET & GREET

Merch-pisteen vieressä sijaitsee nimmaripiste, jossa voit nähdä suosikkibändisi ja saada nimikirjoitukset muistona matkaasi. Bändeistä ja aikatauluista on tulossa lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

INFO

Oletko eksynyt? INFO-pisteemme sijaitsee heti sisäänkäynnin jälkeen Purga-torilla. Sieltä saat palvelua koko festareiden ajan ja löydät mm. aluekartan, korvatulpat, sadeviitan sekä avun ongelmiisi. Nappaa siis kartta itsellesi niin löydät tiskille helposti.

radio-rock

RADIO ROCK

Jos vaatteita aikoo kesällä käyttää, pitää releiden olla tietenkin 100 % Rock! Radio Rockin merkut löydät siitä teltasta, missä on valtakunnan komeimmat, kauneimmat ja herkimmät tekstiilikauppiaat. On siinä teltassa muitakin tunnisteita, mutta edellä mainitut nyt päällimmäisenä!

underground

UNDERGROUND

Underground tuo tuttuun tapaan tyyliä festarikansalle, kokeneet sekä ammattitaitoiset lävistäjät koristelevat ihosi ja kojulta saat myöskin ostettua suomen rokeimmat vaatteet sekä asusteet!

concert

LOUNGE

Tekeekö mielesi istahtaa hetkeksi? Tähänkin löytyy helpotusta. Lounge-teltassamme on tarjolla pehmikettä pyllyn alle ja mm. puhelimen latausmahdollisuus. Loungessa voit myös tehdä levyostoksia Inverse Recordsin myyntipisteellä ja lueskella vaikkapa Soundi -lehtiä.

ice

ICE GIANT– PURE TASTE

Ice Giantin jäätelö pureutuu suomalaisten sydämiin puhtaasti makuhermoja hellimällä. Sen neljä eri makua sopivat loistavasti korvaamaan juoman, kun seasta löytyy 4,7% – 5,4% alkoholia, mausta riippuen. Ice Giant jäätelöt ovat valmistettu suomalaisista raaka-aineista ja tuotetta on kehitelty jo vuosia sopimaan jokaiseen suuhun.

hieronta

HIERONTA

Tuntuuko moshaus jo niskoissa? Festareiden Rockeimman käsittelyn tarjoaa Senilix Os et Musculus. Tarjolla on non-stop niska-hartia hierontaa festivaalin jokaisena päivänä. 10€ hintaan saat 15 minuutin taivaallisen rentoutuksen festivaalin hulinasta. Hierontaa on saatavilla: To 17-21, Pe 12-15 ja 16-19, La 12-15 ja 16-19

DCIM100MEDIA

TELTTASAUNA

Haluaisitko rentoutua saunoen ennen illanviettoa? Alueella sijaitsevassa telttasaunassa on istumatilaa 8-10 henkilölle kerrallaan. Mikäli peseytymiseen haluaa jotain muuta kuin sukellusta järvivedessä, löytyy saunasta myös pesuveden lämmitin. Bistro Nemo:sta (Peurungan rakennuksessa) saat vuokrattua pyyhkeen hintaan 3 €/kipale. Uimaranta löytyy läheltä, ja se on auki torstaina klo 17-21, perjantaina klo 12-21 ja lauantaina klo 12-21.

vesitaso

VESITASO

PERUTTU huollon takia! Peurunka näyttää upealta yläilmoista katsottuna. Jos haluat nähdä myös festarikansaa vähän eri kuvakulmasta niin nyt vaan siiville. Koneena toimii Cessna 185, jonka kyytiin mahtuu 1-5 matkustajaa per lento. 70 €/hlö. Minimi 3 henkilöä. Lentoaika n. 15 min. Vesitaso paikan päällä perjantaina ja lauantaina.

kuivaliha

KUIVALIHAKUNDI

Kuivalihakundi valmistaa ronskilla suomalaisella tyylillä kuivalihaa kotimaisista lihoista, valikoimasta löytyy nautaa, kanaa ja porsaan kassleria. Mmmmmm! Savustettua ihraa.

skybar

SKY BAR

John Smith Rock Festivalin ikioma “stairway to heaven”, eli Sky bar nostaa sinut ja ystäväsi upeiden maisemien äärelle festivaalialueen ylle. Lippu maksaa vain 12€ / hlö, ja se sisältää noston 15 minuutiksi yläilmoihin, sekä valinnaisen juoman (olut, lonkero tai siideri). Kyytiin mahtuu max. 2 henkilöä kerrallaan. Avoinna: To klo 17-22, Pe klo 16-22, La klo 14-22.

Manala

MANALANPAJA

Hieno mahdollisuus päästä kurkistamaan vuosien taakse. Nähtävillä kunnon perinteistä taontaa ja taontatöitä. Tulossa myös JSRF-tuotteita. ”Silloin kun tehdään, niin tehdään kunnolla tai ei ollenkaan. Rakkaudesta rautaan!”

anniskelu

ANNISKELU

Joko janottaa? Ei hätää! Saatavilla kylmät virvokkeet heti Purgan auetessa. Nautiskele juomasi rauhassa esimerkiksi loungessa tai istahda nurmikolle. Meillähän ei ole kiire minnekkään.

yoga

OLUTJOOGA

Saksassa kehitetty olutjooga rantautuu nyt myös Laukaaseen Purga-torille perjantaina sekä lauantaina. Mikä sen parempaa kuin herätellä ja hoivata mieltä, kehoa sekä sielua yhtä aikaa hyvässä seurassa. Todellinen festivaaliväsymyksen poistaja, etkä edes tarvitse muuta kuin kylmän virvokkeen mukaasi, taidoilla ei ole sitten niin mitään väliä. Aikataulu: Pe klo 13.00, 15.00 ja La klo 13.00, 15.00 (joogailu kestää noin 45min).

blur-eyewear-fashion-147641

FESTARIASUSTEET

Tältä teltalta on saatavilla kaikki tarvittavat festariasusteet, kuten hatut, aurinkolasit, leit ja paljon muuta.

VONdonna

VONDONNA

Erotiikkakojun onnenpyörä, aina voittaa!

JohnSmithKorut

GLIMMERING DEEP DESIGN

Glimmering Deep Design myy käsintehtyjä koruja, asujen somistuksia ja kortteja. Yrittäjä-pariskunta Jyväskylästä ja molempien rakas harrastus on ollut käsityöt. Tuotteissa näkyy vahvasti Steampunk-, gootti- ja rockhenkisyys, sekä 50-luku.

PURGA-TORIN ULKOPUOLELLA MUKANA MYÖS (KAIKKIEN PORTTIEN AUETTUA):

 

ROCK BARBER

Aiempina vuosina Rock Barber on saanut jytisevän suosion ja tänäkin vuonna hän on täällä taas. Pääset tukanleikkuuseen, parranmuotoiluun tai pikakampaukseen, ja mikä parasta, et missaa yhtäkään bändiä sillä korotetulta parturipisteeltä näkee suoraan lavalle!

 

JÄÄTELÖKOJU

Jäätelökojulta makean nälkään irto- ja pehmytjäätelöt ja metrilakut. Tarjolla myös kahvia ja teetä, virvokkeita, sadetakkeja ja muuta.

 

R-KIOSKI

Valikoimassa mm. tupakkaa, virvokkeita, sadetakkeja, korvatulppia, hyttysmyrkkyä, kahvia, pullaa ja kaikkea mitä satut tarvitsemaan. Lisäksi pientä suolaista mm. hodareita ja erilaisia leipiä.

Mahdollisuus osto+nosto -palveluun. Kun ostat 5 eurolla voi kontilta samalla nostaa käteistä 10-50e/kerta.