Info

Asiat jotka sinun pitää tietää festivaaleista

FESTIVAALIALUE

Festivaalialue sijaitsee Laukaassa, n. 25 km Jyväskylästä pohjoiseen, kylpylähotelli Peurungan alueella. Google karttaan pääset tästä. Tarkempi aluekartta löytyy täältä (pdf).

ALKOHOLI JA ANNISKELU

Alueelle ei saa tuoda omia juomia. Alueelle rakennetaan oma anniskelualue, josta myymme virvoitusjuomia sekä alkoholituotteita.

 

TUPAKOINTI

Alueella on tupakointipaikat. Kaikkien viihtyvyyden ja siistiyden kannalta toivomme, että tupakointi tapahtuu vain merkityillä alueilla.

 

ALUEELTA POISTUMINEN

Voit poistua alueelta vapaasti saatuasi rannekkeen. Palatessasi alueelle kuljet uudelleen turvatarkastuksen läpi.

 

PYSÄKÖINTI

Paikoitushinta on 5 eur/ auto / päivä. VAIN KÄTEISMAKSU!! Huomioithan, että alue on peltoparkkia. Alueella liikenteenohjaus ja opastus. 

NARIKKA

Alueelta löytyy vartioitu narikka, johon omaisuuttaan voi jättää. Narikassa käynti maksaa 3 € / kerta.

 

SAIRAANHOITO JA APTEEKKI

Alueella on SPR:n ensiapupiste. Lähin sairaala ja apteekki löytyy Laukaan keskustasta.

 

KAMERAT

Alueelle ei saa tuoda ilman erillistä lupaa ammattitason kuvauskalustoa. Akkreditointipyynnöt info@extventures.fi

 

PANKKIAUTOMAATTI

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Laukaan keskustassa. Suosittelemme varaamaan käteistä mahdollisten maksupäätteiden teknisten ongelmien ja ruuhkautumisen takia.

 

LIIKUNTA/KULTTUURISETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Liikunta/kulttuurisetelit käyvät maksuvälineinä tällä hetkellä vain Lippu.fi:n tietyissä myyntipisteissä. Myyntipisteet löytyvät Lippu.fi:n omilta sivuilta. Liveto ei ota vastaan ko. seteleitä. Keväällä liput voi hankkia myös Laukaan satamassa käyttäen liikunta ja kulttuuriseteleitä tai kulttuuriseteleitä (Huom! Pelkät liikuntasetelit eivät kelpaa). Ko. seteleillä ei myöskään voi ostaa lippuja portilta.

 

LIPUN KOROTUS

Mikäli olet ostanut early bird-lipun tai normaalilipun Liveton kautta ja haluisitkin päivittää lippusi VIP-lipuksi, ole suoraan yhteydessä Liveton asiakaspalveluun. Saat aiemmin ostamasi lipun hinnan palautuksena ja voit ostaa uuden lipun. Huom! Palvelumaksua (2,50€) ei palauteta. 

 

LAPSET

Tapahtuma on K-18. Täysin.

 

MYYNTIPAIKAT

Alueelta on mahdollista vuokrata myyntipaikkoja. Kaikki ruokamyyntipaikat on varattu. Hakemukset ja lisätietoa tiina@ext.fi 

 

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOTTEISET SEKÄ ELÄKELÄISET

Festivaalialueen portille pääsee saapumaan autolla tai taksilla. Invapysäköinti tapahtuu festivaalien sisäänkäynnin vieressä (kts. kartta). Huomioithan, että invapaikoille pysäköidyissä autoissa tulee olla virallinen pysäköintilupa, ilman lupaa pysäköidyt autot hinautetaan pois. Invapysäköinti on ilmainen. 

Festivaalialue on nurmi kenttää, johon pyörätuolilla voi olla haastavaa päästä. Alueen läpi kulkee asfaltoidut tiet. Festivaalialueelta löytyy pyörätuoliasiakkaita varten erillinen katsomo ja inva wc:t
Avustettava voi ottaa avustajan mukaan festivaalialueelle. Päästäkseen samalla sisäänpääsylipulla, avustajan ja avustettavan tulee olla samaan aikaan lipunvaihtopisteellä. Pyörätuolilla tulevien asiakkaiden kannattaa olla ennakkoon yhteydessä sähköpostilla, info@extventures.fi

 

LÖYTÖTAVARAT

Kaikki alueelta löytyvät tavarat toimitetaan Peurungan hotellin vastaanottoon.

 

KIELLETYT ASIAT

Älä tuo näitä asioita tapahtuma-alueelle!

  • sateenvarjoja
  • retkituoleja
  • järjestelmäkameraa, videokameraa, megafonia, radiopuhelimia, kuvauskopteria tai selfietikkua
  • lemmikkieläimiä
  • teräaseita, aseita ei edes replikoita, laserpointer, ilotulitteita, monitoimityökaluja
  • huomiovärisiä liiviä jotka muistuttavat järjestyksenvalvojan liiviä
  • pulloja, tölkkejä, alkoholijuomia
  • alaikäisiä, tapahtuma on K18 myös leirintäalue

Festarialueelle voi tuoda:

  • enintään 0,5l avaamaton/tyhjä muovinen vesipullo.
  • Iloista festariasennetta 😉