Info

Asiat jotka sinun pitää tietää festivaaleista

FESTIVAALI INFOA PÄIVITETÄÄN TAPAHTUMAN LÄHESTYESSÄ. 

 

FESTIVAALIALUE

Festivaalialue sijaitsee Laukaassa, n. 25 km Jyväskylästä, kylpylähotelli Peurungan alueella. Google karttaan pääset tästä

LIPUT

John Smith tapahtumakaupasta vastaa Liveto, tuotteiden lähetyksestä
John Smith. Käyttämättömillä t-paidoilla, huppareilla ja pipoilla on kuluttajansuojalain 14 päivän palautusoikeus. Lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Livetoon:
0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu@liveto.fi. Liveton
toimitusehdot löydät:

https://liveto.io/toimitusehdot/
https://liveto.io/rekisteriseloste/

Lippuja saatavilla myös www.lippu.fi Huom! Lippupisteen ennakkoliput ovat myynnissä 13.7.2020 saakka tai siihen saakka kuin lippuja on saatavilla (tapahtumaan on myynnissä rajattu määrä lippuja).

 

LIPPUJEN MYYNTI

Lipunmyynti (3pv liput), Hotelli Peurungan majoitusmyynti ja leirintäalueen myynti alkavat 2.10. klo 12! 3pv lippua myydään etuhintaan 119€ + toimituskulut 31.12. saakka, jonka jälkeen lipun hinta nousee. 3pv VIP lipun hinta 249€ + toimituskulut. Leirinnän hinnat ja edut ovat pysyneet samoina.

Osta liput virallisista lippukaupoista:
johnsmith.fi
lippu.fi
Festicket.com

Majoitus- ja lippupaketit ovat saatavilla Hotelli Peurungan myyntipalvelussa (myös VIP-liput).

Varaukset: 020 751 6300 (jonotus on maksullinen). Olethan kärsivällinen. Majoitusmyynnin avautuessa puheluissa on ruuhkaa. Lisätietoa majoituksesta: www.peurunka.fi

Early Bird lippuja voidaan korottaa VIP-lippuhin rajallisesti max 20kpl. Hintana 3pv lipun ja 3pv VIP-lipun erotus. Kaikki korotuspyynnöt sähköpostilla info@ext.fi 2.10. klo 12 alkaen.

 

TAPAHTUMAKAUPPA

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla tai SMARTUM Saldolla. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi.

Verkkokauppamme uudistuu! Lokakuun loppuun saakka minkä tahansa oheistuotteen ostajalle John Smith Rock Festival-sadetakki kaupan päälle (arvo 9,90€). Ole nopea, jäljellä enää hajakokoja. 

 

KULTTUURI JA LIIKUNTASETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

John Smith tapahtumakaupasta voi ostaa nyt pääsyliput (ei muut oheistuotteet) käyttämällä Smartum kulttuuri ja liikunta Saldoa. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Keväällä liput voi hankkia myös Laukaan Satamakahvilasta käyttäen Smartum kulttuuri ja liikuntaseteleitä, kulttuuriseteleitä tai kulttuuri ja liikunta Saldoa jos lippuja on saatavilla (Huom! Pelkät liikuntasetelit/liikunta Saldo eivät kelpaa). Ko. seteleillä ei myöskään voi ostaa lippuja portilta.

Lisäksi Lippu.fi kautta voi hankkia lippuja käyttäen erinäisiä paperisia ja sähköisiä liikunta-ja kulttuuriseteleitä mm. e-passi . Myyntipisteet löytyvät Lippu.fi:n omilta sivuilta: lippu.fi

 

NARIKKA

Festivaalialueelta löytyy vartioitu narikka, johon voit jättää tavarasi. Narikan käytössä on maksu.

 

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOITTEISET

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä. Festivaalialueella on inva-koroke, josta näkee hyvin molemmille lavoille. Alue on puistoa, mutta sen keskeltä kulkee asfaltoitu tie, jota pitkin pääsee myös inva-korokkeelle.

 

ALKOHOLI JA ANNISKELU

Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Alueelle on kiellettyä tuoda omia juomia. Alueelta on saatavilla niin alkoholillisia kuin alkoholittomia tuotteita.

 

PYSÄKÖINTI

Pysäköintialue on peltoparkkia, joka sijaitsee n. 1km päässä festivaalialueelta. Alueella liikenteenohjaus ja opastus. Pysäköinnistä peritään maksu. Yöpyminen autoissa on kielletty! 

TUPAKOINTI

Alueella on merkityt tupakointipaikat.

 

KAMERAT

Alueelle ei saa tuoda ammattitason kameroita, selfietikkuja eikä kuvauskoptereita.

 

KIELLETYT ASIAT

• Sateenvarjot
• Retkituolit
• Järjestelmäkamerat, videokamerat, kuvauskopterit, selfietikut
• Megafonit
• Radiopuhelimet
• Lemmikkieläimet
• Teräaseet, aseet (ei edes replikoita), monitoimityökalut
• Laserpointerit, ilotulitteet
• Huomioväriset liivit, joka muistuttaa järjestyksenvalvojan liiviä
• Pullot, tölkit, alkoholijuomat, ruoka, alaikäiset

Festarialueelle voi tuoda: enintään 0,5l avaamaton/tyhjä muovinen vesipullo. Snacksit sallittuja.

 

ALUEELTA POISTUMINEN

Festivaalialueelta saa poistua vapaasti. Takaisin tullessa on kuljettava aina turvatarkastuksen kautta.

 

IKÄRAJA

Tapahtuma on K-18. 

 

KYSYTTÄVÄÄ?

Voit laittaa kysymyksesi meille ”yhteystiedot” -sivun yhteydenottolomakkeen kautta, tai suoraan sähköpostitse info@ext.fi.