Info

Asiat jotka sinun pitää tietää festivaaleista

FESTIVAALI INFOA PÄIVITETÄÄN TAPAHTUMAN LÄHESTYESSÄ. TÄSSÄ KUITENKIN MUUTAMIA TÄRKEIMPIÄ TIETOJA:

 

FESTIVAALIALUE

Festivaalialue sijaitsee Laukaassa, n. 25 km Jyväskylästä pohjoiseen, kylpylähotelli Peurungan alueella. Google karttaan pääset tästä

LIPUT

John Smith tapahtumakaupasta vastaa Liveto, tuotteiden lähetyksestä
John Smith. Käyttämättömillä t-paidoilla, huppareilla ja pipoilla on kuluttajansuojalain 14 päivän palautusoikeus. Lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Livetoon:
0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu@liveto.fi. Liveton
toimitusehdot löydät:

https://liveto.fi/fi/toimitusehdot/
https://liveto.fi/fi/rekisteriseloste/

Lippuja saatavilla myös: www.lippu.fi

 

FESTIVAALIKULJETUKSET

Jyväskylästä ja Äänekoskelta tulee kulkemaan entiseen tapaan festivaalibussit. Lisätietoa kuljetuksista julkaistaan kevään aikana.

 

LIIKUNTA/KULTTUURISETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Lippu.fin kautta voi hankkia lippuja käyttäen erinäisiä liikunta-ja kulttuuriseteleitä. Myyntipisteet löytyvät Lippu.fi:n omilta sivuilta. Liveto ei ota vastaan ko. seteleitä lainkaan.

Keväällä liput voi hankkia myös Laukaan satamassa käyttäen liikunta ja kulttuuriseteleitä tai kulttuuriseteleitä (Huom! Pelkät liikuntasetelit eivät kelpaa). Ko. seteleillä ei myöskään voi ostaa lippuja portilta.

 

MYYJÄT

Festivaalialueelta on mahdollista vuokrata käyttöön myyntipaikkoja. Kehitämme myyntialuetta parhaillaan ja julkaisemme lisätietoja helmikuun 2019 aikana. Lisätietoa: tiina@ext.fi

 

IKÄRAJA

Tapahtuma on K-18. 

 

KYSYTTÄVÄÄ?

Voit laittaa kysymyksesi meille ”yhteystiedot” -sivun yhteydenottolomakkeen kautta, tai suoraan sähköpostitse info@ext.fi.