Info

Asiat jotka sinun pitää tietää festivaaleista

FESTIVAALI INFOA PÄIVITETÄÄN TAPAHTUMAN LÄHESTYESSÄ. 

 

FESTIVAALIALUE

Festivaalialue sijaitsee Laukaassa, n. 25 km Jyväskylästä pohjoiseen, kylpylähotelli Peurungan alueella. Google karttaan pääset tästä

Lataa festivaalin aluekartta tästä (pdf)

LIPUT

John Smith tapahtumakaupasta vastaa Liveto, tuotteiden lähetyksestä
John Smith. Käyttämättömillä t-paidoilla, huppareilla ja pipoilla on kuluttajansuojalain 14 päivän palautusoikeus. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Ennakkolippuja saatavilla verkkokaupassa 17.7. saakka tai niin kauan kuin lippuja on jäljellä.

Lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Livetoon:
0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu@liveto.fi. Liveton
toimitusehdot löydät:

https://liveto.io/toimitusehdot/
https://liveto.io/rekisteriseloste/

Lippuja saatavilla myös: www.lippu.fi Huom! Lippupisteen ennakkoliput ovat myynnissä 14.7.2019 saakka tai siihen saakka kuin lippuja on saatavilla (tapahtumaan on myynnissä rajattu määrä lippuja).

Lippujen hinnat portilla (jos niitä on vielä jäljellä):
1PV TO 69€
1PV PE 79€
1PV LA 79€
2PV (PE&LA) 109€
3PV (TO-LA) 139€

 

TAPAHTUMAKAUPPA

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla tai SMARTUM Saldolla. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi.

 

KULTTUURI JA LIIKUNTASETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Uutta! John Smith tapahtumakaupasta voi ostaa nyt pääsyliput (ei muut oheistuotteet) käyttämällä Smartum kulttuuri ja liikunta Saldoa. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Keväällä liput voi hankkia myös Laukaan Satamakahvilasta käyttäen Smartum kulttuuri ja liikuntaseteleitä, kulttuuriseteleitä tai kulttuuri ja liikunta Saldoa (Huom! Pelkät liikuntasetelit/liikunta Saldo eivät kelpaa). Ko. seteleillä ei myöskään voi ostaa lippuja portilta.

Lisäksi Lippu.fi kautta voi hankkia lippuja käyttäen erinäisiä liikunta-ja kulttuuriseteleitä. Myyntipisteet löytyvät Lippu.fi:n omilta sivuilta.

 

RANNEKKEIDEN ENNAKKOVAIHTO

Lippuja on mahdollista vaihtaa rannekkeiksi etukäteen Laukaan Satamassa ja Jyväskylän Matkakeskuksessa.

Jyväskylän vaihtopiste sijaitsee Matkakeskuksen (Hannikaisenkatu 20) aulassa ja siellä voit käydä vaihtamassa rannekkeesi: 
Keskiviikkona 17.7.2019 klo 12:00 – 20:00 
Torstaina 18.7.2019 klo 11:00 – 16:00

Laukaan Satamakahvilassa (Satamatie 3) voit vaihtaa rannekkeen:
Keskiviikkona 17.7. klo 12.00 – 20.00
Torstaina klo 9:00 – 17.00

Ennakkoon pystyt vaihtamaan kaikki lipputyypit PAITSI VIP-liput ja nimilistoille päätyneet liput. Ranneke on henkilökohtainen, ja se kiinnitetään vaihtotilanteessa suoraan ranteeseen. Varauduthan todistamaan ikäsi! Ennakkovaihtopisteellä ei ole lippujen myyntiä.

 

NARIKKA

Festivaalialueelta löytyy vartioitu narikka, johon voit jättää tavarasi. Käyttö maksaa 3€ / kerta.

 

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOITTEISET

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä. Festivaalialueella on inva-koroke, josta näkee hyvin molemmille lavoille. Alue on puistoa, mutta sen keskeltä kulkee asfaltoitu tie, jota pitkin pääsee myös inva-korokkeelle.

 

ALKOHOLI JA ANNISKELU

Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Alueelle on kiellettyä tuoda omia juomia. Alueelta on saatavilla niin alkoholillisia kuin alkoholittomia tuotteita, JSRF-alkoholituotteet ovat myös saatavilla kaikilta tiskeiltä.

 

PYSÄKÖINTI

Paikoitushinta on 5€ / auto / päivä. VAIN KÄTEISMAKSU. Huomioithan, että alue on peltoparkkia. Alueella liikenteenohjaus ja opastus. Yöpyminen autoissa on kielletty! Peltoparkki sijaitsee n. 1km päässä festivaalialueelta.
Lataa paikoituskartta tästä (pdf).

LILLI-JUNA

Lilli-juna kuljettaa festivaalikansaa torstaista lauantaihin Peurungan peltoparkista tapahtuman porteille. 4€ / hlö, KÄTEISMAKSU.
Aikataulut:
TO 16:30 – 20:30
PE 13:30 – 17:30
LA 12:30 – 16:30

 

ENSIAPU

Alueella sijaitsee SPR:n ensiapupiste porttien läheisyydessä. Pisteellä on koulutettua henkilökuntaa päivystämässä koko festivaalin ajan. Lähin apteekki sijaitsee Laukaan keskustassa.

 

TUPAKOINTI

Tupakkatuotteita on saatavilla R-kioskin kontista ja hotellin aulasta. Alueella on merkityt tupakointipaikat.

 

KAMERAT

Alueelle ei saa tuoda ammattitason kameroita, selfietikkuja eikä kuvauskoptereita.

 

PANKKIAUTOMAATTI

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Laukaan keskustassa.

 

KIELLETYT ASIAT

• Sateenvarjot
• Retkituolit
• Järjestelmäkamerat, videokamerat, kuvauskopterit, selfietikut
• Megafonit
• Radiopuhelimet
• Lemmikkieläimet
• Teräaseet, aseet (ei edes replikoita), monitoimityökalut
• Laserpointerit, ilotulitteet
• Huomioväriset liivit, joka muistuttaa järjestyksenvalvojan liiviä
• Pullot, tölkit, alkoholijuomat, ruoka, alaikäiset

Festarialueelle voi tuoda: enintään 0,5l avaamaton/tyhjä muovinen vesipullo. Snacksit sallittuja.

 

KYLPYLÄ JA KUNTOSALIT

Kylpylä on auki ainoastaan festivaalivieraille. Hotellissa ja leirintäalueella majoittuville kylpylä ja kuntosalit sisältyvät majoituksen hintaan, muille festivaalivieraille 15€. Tiloista löytyy myös allasbaari, ja pyyhkeitä saa vuokrattua Bistro Nemosta 3€ hintaan.

Avoinna:
Torstai-Lauantai klo 08.00-21.30
Sunnuntai klo 08.00-19.30

 

JATKOT

Jatkot juhlitaan ravintola Villipeurassa klo 2.00 alkaen jokaisena festivaalipäivänä.

 

ALUEELTA POISTUMINEN

Festivaalialueelta saa poistua vapaasti. Takaisin tullessa on kuljettava aina turvatarkastuksen kautta.

 

IKÄRAJA

Tapahtuma on K-18. 

 

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella festivaalin aikana infoteltalta, sekä festivaalin jälkeen hotellin vastaanotosta. Vastaanoton puhelinnumero on 020 751 6300.

 

TAKSI

Taksin voit tilata Keski-Suomen Aluetaksin tilausnumerosta 0100 866 44 lähtiessäsi festareille. Lisätietoja ja hintatiedot löytyvät www.keskisuomenaluetaksi.fi ja www.facebook.com/keskisuomenaluetaksi.

Tapahtuman jälkeinen purku tapahtuu taksitolpan kautta, joka on merkitty festarikarttaan. Taksinvälityskeskus ei ota vastaan taksitilauksia Peurunkaan vaan ohjaa asiakkaat taksitolpalle purkuaikana.

 

KYSYTTÄVÄÄ?

Voit laittaa kysymyksesi meille ”yhteystiedot” -sivun yhteydenottolomakkeen kautta, tai suoraan sähköpostitse info@ext.fi.