Info

Asiat jotka sinun pitää tietää festivaaleista

FESTIVAALI INFOA PÄIVITETÄÄN TAPAHTUMAN LÄHESTYESSÄ. 

 

FESTIVAALIALUE

Festivaalialue sijaitsee Laukaassa, n. 25 km Jyväskylästä, kylpylähotelli Peurungan alueella. Google karttaan pääset tästä

LIPUT

Lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Livetoon:
0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu@liveto.fi. Lipuilla ei ole palautusoikeutta.
Liveton toimitusehdot löydät:

https://liveto.io/toimitusehdot/
https://liveto.io/rekisteriseloste/

Lippuja saatavilla myös www.lippu.fi Huom! Lippupisteen ennakkoliput ovat myynnissä 13.7.2020 saakka tai siihen saakka kuin lippuja on saatavilla (tapahtumaan on myynnissä rajattu määrä lippuja).

 

LIPPUJEN MYYNTI

Osta liput virallisista lippukaupoista:
johnsmith.fi
lippu.fi
Festicket.com

 

TAPAHTUMAKAUPPA

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla, SMARTUM Saldolla tai Eazybreak sovelluksella. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi.

 

KULTTUURI JA LIIKUNTASETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

John Smith tapahtumakaupasta voi ostaa pääsyliput (ei muut oheistuotteet) käyttämällä Smartum kulttuuri ja liikunta Saldoa ja Eazybreak kulttuurietua. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Keväällä liput voi hankkia myös Laukaan Satamakahvilasta käyttäen Smartum kulttuuri ja liikuntaseteleitä, kulttuuriseteleitä tai kulttuuri ja liikunta Saldoa jos lippuja on saatavilla (Huom! Pelkät liikuntasetelit/liikunta Saldo eivät kelpaa). Ko. seteleillä ei myöskään voi ostaa lippuja portilta.

Lisäksi Lippu.fi kautta voi hankkia lippuja käyttäen erinäisiä paperisia ja sähköisiä liikunta-ja kulttuuriseteleitä mm. e-passi . Myyntipisteet löytyvät Lippu.fi:n omilta sivuilta: lippu.fi

 

FESTARIBUSSIT

Festaribussit kulkevat tuttuun tapaan Jyväskylästä ja Äänekoskelta festarialueelle ja takaisin. Lisätietoa tulossa kevään aikana.

 

NARIKKA

Festivaalialueelta löytyy vartioitu narikka, johon voit jättää tavarasi. Narikan käytössä on maksu.

 

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOITTEISET

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä. Festivaalialueella on inva-koroke, josta näkee hyvin molemmille lavoille. Alue on puistoa, mutta sen keskeltä kulkee asfaltoitu tie, jota pitkin pääsee myös inva-korokkeelle.

 

ALKOHOLI JA ANNISKELU

Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Alueelle on kiellettyä tuoda omia juomia. Alueelta on saatavilla niin alkoholillisia kuin alkoholittomia tuotteita.

 

PYSÄKÖINTI

Pysäköintialue on peltoparkkia, joka sijaitsee n. 1km päässä festivaalialueelta. Alueella liikenteenohjaus ja opastus. Pysäköinnistä peritään maksu. Yöpyminen autoissa on kielletty! 

TUPAKOINTI

Alueella on merkityt tupakointipaikat.

 

KAMERAT

Alueelle ei saa tuoda ammattitason kameroita, selfietikkuja eikä kuvauskoptereita.

 

KIELLETYT ASIAT

• Sateenvarjot
• Retkituolit
• Järjestelmäkamerat, videokamerat, kuvauskopterit, selfietikut
• Megafonit
• Radiopuhelimet
• Lemmikkieläimet
• Teräaseet, aseet (ei edes replikoita), monitoimityökalut
• Laserpointerit, ilotulitteet
• Huomioväriset liivit, joka muistuttaa järjestyksenvalvojan liiviä
• Pullot, tölkit, alkoholijuomat, ruoka, alaikäiset

Festarialueelle voi tuoda: enintään 0,5l avaamaton/tyhjä muovinen vesipullo. Snacksit sallittuja.

 

ALUEELTA POISTUMINEN

Festivaalialueelta saa poistua vapaasti. Takaisin tullessa on kuljettava aina turvatarkastuksen kautta.

 

IKÄRAJA

Tapahtuma on K-18. 

 

KYSYTTÄVÄÄ?

Voit laittaa kysymyksesi meille ”yhteystiedot” -sivun yhteydenottolomakkeen kautta, tai suoraan sähköpostitse info@ext.fi.