Info

Asiat jotka sinun pitää tietää festivaaleista

FESTIVAALI INFOA PÄIVITETÄÄN TAPAHTUMAN LÄHESTYESSÄ. TÄSSÄ KUITENKIN MUUTAMIA TÄRKEIMPIÄ TIETOJA:

 

FESTIVAALIALUE

Festivaalialue sijaitsee Laukaassa, n. 25 km Jyväskylästä pohjoiseen, kylpylähotelli Peurungan alueella. Google karttaan pääset tästä

LIPUT

John Smith tapahtumakaupasta vastaa Liveto, tuotteiden lähetyksestä
John Smith. Käyttämättömillä t-paidoilla, huppareilla ja pipoilla on kuluttajansuojalain 14 päivän palautusoikeus. Lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Livetoon:
0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu@liveto.fi. Liveton
toimitusehdot löydät:

https://liveto.io/toimitusehdot/
https://liveto.io/rekisteriseloste/

Lippuja saatavilla myös: www.lippu.fi Huom! Lippupisteen liput ovat myynnissä 14.7.2019 saakka tai siihen saakka kuin lippuja on saatavilla (tapahtumaan on myynnissä rajattu määrä lippuja).

 

TAPAHTUMAKAUPPA

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla tai SMARTUM Saldolla. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi.

 

KULTTUURI JA LIIKUNTASETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Uutta! John Smith tapahtumakaupasta voi ostaa nyt pääsyliput (ei muut oheistuotteet) käyttämällä Smartum kulttuuri ja liikunta Saldoa. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Keväällä liput voi hankkia myös Laukaan Satamakahvilasta käyttäen Smartum kulttuuri ja liikuntaseteleitä, kulttuuriseteleitä tai kulttuuri ja liikunta Saldoa (Huom! Pelkät liikuntasetelit/liikunta Saldo eivät kelpaa). Ko. seteleillä ei myöskään voi ostaa lippuja portilta.

Lisäksi Lippu.fi kautta voi hankkia lippuja käyttäen erinäisiä liikunta-ja kulttuuriseteleitä. Myyntipisteet löytyvät Lippu.fi:n omilta sivuilta.

 

NARIKKA

Festivaalialueelta löytyy vartioitu narikka, johon voit jättää tavarasi. Käyttö maksaa 3€ / kerta.

 

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOITTEISET

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä.

 

PYSÄKÖINTI

Paikoitushinta on 5€ / auto / päivä. VAIN KÄTEISMAKSU. Huomioithan, että alue on peltoparkkia. Alueella liikenteenohjaus ja opastus. Yöpyminen autoissa on kielletty!

 

LILLI-JUNA

Lilli-juna kuljettaa festivaalikansaa torstaista lauantaihin Peurungan peltoparkista tapahtuman porteille. 4€ / hlö, KÄTEISMAKSU.
Aikataulut:
TO 16:30 – 20:30
PE 13:30 – 17:30
LA 12:30 – 16:30

 

IKÄRAJA

Tapahtuma on K-18. 

 

KYSYTTÄVÄÄ?

Voit laittaa kysymyksesi meille ”yhteystiedot” -sivun yhteydenottolomakkeen kautta, tai suoraan sähköpostitse info@ext.fi.