Festarit lähenee, oletko valmis?

Huh huh. Talvi ja kevät meni hirveellä vauhdilla ja festarit on jo kulman takana.. Enää 5 viikkoa ennen kuin Peurungassa soi rokki! Mihin tää aika meni? 

Joku viisas on joskus sanonut ettei työt tekemällä lopu. Pitää täysin paikkansa! Mutta koska niitä töitä on kokoajan tehty, niin kattauksestahan tuli aivan huikea ja aikataulutkin nuo toiset saivat järjestymään vaikka siinä muutaman hiustupon päästään repivätkin. Niistä harvoista karvoista.. noh, ei takerruta siihen. Kaikki bändit kelpuuttivat aikataulutuksen ja saatiin sekin julkaistua pari viikkoa sitten, viimeinkin.. Paljonhan sitä jo ehdittiin kyselemäänkin, mutta hyvää kannattaa odottaa, niinhän sitä sanotaan. 
Nyt olemme saaneet julkiseksi kaiken, mitä Te olette meiltä halunneet tietää – aikataulut, kuljetukset, leirinnät, Vipit, lavat ja sen kaiken muunkin infon (edelleenkin saa kysyä jos jokin tieto on vajavaista!). Whiuuuu, yksi osa-alue harteilta poissa. Aluekartta julkaistaan vielä ennen festareita, lupaan sen. Tehdään myös tiivistelmä siitä, mitä kannattanee muistaa saapuessasi Suomen rockeimmille festareille!

Mutta nyt on se aika kun kannattaa alkaa varovaisesti kasvattamaan festarikuntoa. Sitä nimittäin tarvitaan kun perjantain äärimmäisen kovien bileiden jälkeen lauantaina startataan jo klo 13.30. Mutta eiköhän sitä yhden aurinkoisen viikonlopun jaksa paahtaa, vaikka yöunet jäisivätkin vähän vähäisemmälle…? 

Minun puolestani hitokseen paljon tervetuloa John Smith Rock Festivaaleille 21.-22.7.2017!

Ainiin. Jos sulla ei vielä oo lippua, niin hommaa se ennen ku loppuu! 

<3 : E