Elämyksiä ja palveluita

Festivaalien oheistoiminta

Miten olisi festarit ylä ilmoista katsottuna? Tai pääalaspäin roikkuen? Festareilta löytyy paljon erilaisia oheistoimintoja, joihin kannattaa tutustua. Saatat olla vielä yhden lisäelämyksen rikkaampi poistuessasi!

Vesitaso

Hieman eri perspektiiviä näkymiin? Käyppä tsekkaan miltä Peurunka näyttää yläilmoista ja miltä tuntuu laskeutua järveen?

Koneena toimii Cessna 185, jonka kyytiin mahtuu 1-5 matkustajaa/lento. 
 
65 € per hlö. minimi 3 henkilöä. Lentoaika n. 15 min. 
 

Benji-hyppy

Tuttu kaikille ja jokaisen festarin helmi, mutta oletko itse koskaan hypännyt? Jos vastasit et, joko olisi aika voittaa pelko ja käydä kokeilemassa? 

Benji-hyppy tapahtuu n. 60 metristä ja maksaa 80 euroa / henkilö eli
esim. tandemhyppy maksaa 160 euroa. Xon-puiston tornista voi hypätä vartalovaljailla myös alaraaja rajoitteiset!


Parturipalvelut

Viimevuonna ensiesiintymisensä tehnyt Rock Barber nähdään myös tänäkesänä! Suuren suosion ansiosta Rock Barbereita on tänä vuonna 2, jotta he pystyvät palvelemaan asiakkaita entistä enemmän! Parturipisteeltä saa pikakampauksia, tukanleikkauksia ja parranmuotoilua! Käy tutustumassa ja laittamassa kuontalo festareihin sopivaksi!


Telttasauna

Miten olisi löylyt ennen lempiartistia, tai sen jälkeen? Alueella on telttasauna, johon mahtuu kerrallaan 8-10 perinteistä suomalaista, joille sauna kuuluu viikonloppuun! Teltasta löytyy myös pesuveden lämmitin, joten ei sieltä hikisenä tarvitse poistua…