Before The Dawn tekee paluun John Smith Rock Festareilla!

Wolfheart-, Black Sun Aeon- , Dawn Of Solace- ja Routasielu- bändeistä tutun Tuomas Saukkosen luotsaama Before The Dawn lopetti vuonna 2012, 13- vuoden ja 7- studio albumin jälkeen.

Nyt yhtye tekee yhden keikan comebackin, John Smith Rock Festival 2017 karkeloissa. Eikä minkä tahansa comebackin, vaan lauteille nousee bändin suosion huipulla veivannut kokoonpano (Tuomaksen lisäksi: Lars Eikind – laulu, Juho Räihä – kitara, Atte Palokangas – rummut).

Before The Dawnin ”Deadlight” albumin julkaisusta tulee ensikesänä 10- vuotta, joten sen kunniaksi keikkasetti painottuukin tähän levyyn!

Näillä erikoisemmilla ratkaisuilla John Smith Rock Festival erottuu isoista tapahtumista, John Smith Rock Festarin tavoite on tarjota idyllisen festarin lisäksi myös erikoisempia kattauksia ja mikä sen erikoisempaa kuin palauttaa bändi henkiin yhden keikan ajaksi.

”Minulle tämä on äärimmäinen kunnia. Olen herrat tavannut muutaman kerran keikoilla ja kyseinen bändi on ollut kuuntelussa todella pitkään. Huikea bändi, huikea albumi ja äärimmäisen huikeaa että tämä keikka ylipäätään onnistuu. Olen ylpeä” – John Smith

John Smith karkeloihin nyt julkaistu: Amorphis, Mustasch, Mokoma, Therapy, Delain, Peer Gynt, CMX, S-TOOL, Psychework ja 2 Times Terror Official! Lisää julkaisuja tulossa lähiaikoina!

Lisätiedot: Before The Dawn
Facebook Event: John Smith Rock Festival 2017
Kotisivu: www.johnsmith.fi
Liput: https://liveto.fi/tapah…/john-smith-rock-festival-2017-k-18/